Urmareste TV online

Unul din lucrurile de care mie dor din experienta mea W&T din America sunt serile in care ma intorceam acasa si ma uitam la Comedy Central cu un bol de floricele, cereale sau inghetata dupa caz si in functie de ce mai era prin casa. Era momentul de relaxare a zilei si timpul in care imi incarcam bateriile pentru o noua zii de munca.

In unele cazuri stateam si pana la 2-3 noaptea, nu stiu daca era diferenta de fus orar, dar desi pe la ora 20-21 ( ora floridei ) ma lua o oboseala de abia stateam in picioare, pe la ora 23 prindeam un chef de viata de imi sarea tot somnul si mai faceam si cate un trip de 2-3 Km pana pe plaja ( frumoase vremuri si amintiri ). Acest chef ar putea sa fi fost si din cauza ca la ora aia ne primeam bacsisul pentru seara respectiva, dar eu nu cred asta :-p.

Anyway de cand am venit in tara imi era dor sa ma uit la Comedy Central, sa va stand-up-uri ale domnului Chapel, domnul Jeff Dunham si alti monstrii sacrii ai genului. Decurand am tot primit spam-uri cu TV Online asa ca mi-am zis sa caut unul care are si comedy central.

Dupa sortarea a catorva site-uri care il aveau dar erau mai mult sai mai putin ferme de linkuri si reclame enervante, am gasit unul care zic eu ca e destul de ok, si care are si comedy central 😀

tvunetworks.com

Acesta are un player gratuit pe care il poti downloada pe desktop. Are o calitate destul de buna, iti ofera si programul la postul pe care il uramresti, per total mie mi s-a parut destul de OK.

Singurul lucru care ma deranjeaza mai tare e ca nu are un search pentru posturi si e destul de greu sa tot derulezi in lista de programe ca sa cauti un post de care esti interesant.

Citisem undeva ca au si HBO, nu l-am cautat dar daca stiti ca e pleas coment and let us now.

So now me happy, have my daily ration of top quality comedy again 😀

Cheers

Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1215

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.