Ultimele zile de inscrierei la Crosul Miscarea face bine Brașov

Mișcarea face bine este unul din proiectele cel mai lungi de implicare corporate în susținerea sportului de masă. Așa cum ne-au obșnuit deja, în cadrul celei mai mari ore de sport de la Brasov, are loc Crosul Mișcarea face bine la care poți participa la crosul de alergare de 4km sau crosul cu obstacole.

Mai multe detalii despre eveniment găsiti mai jos sau pe site-ul oficial miscareafacebine.ro/cros/.

In 11 iulie te invitam la cea de a II-a editie a Crosului Miscarea face bine, eveniment ce se va desfasura la Brasov, in Piata Sfatului, incepand cu ora 19:00.

Acolo vom pune in scena nu doar crosul cu obstacole, ci si cea de a V-a editie Cea mai mare ora de sport. Ne asteapta 12 ore pline de miscare si voie buna in aer liber, chiar in punctul 0 al Brasovului :)

Crosul de seara Miscarea face bine va avea startul si finish-ul in Piata Sfatului si in cadrul acestuia va trebui sa parcurgi un traseu cu diferite obstacole. In fapt, vor fi doua probe intre care poti alege:
* cros simplu si
* cros cu obstacole, dar ambele pe o distanta de aproximativ 4km.

Miza ramane aceeasi: alergam atat pentru sanatatea noastra, cat si pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Fundeni. Astfel, toate taxele de inscriere vor merge catre acesti copii prin intermediul Fundatiei Telekom Romania.

mfb-bv-kit-participare-01

Inscrierile se fac online, in limita locurilor disponibile – 200 locuri in total la ambele probe. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de inscriere si sa te prezinti sambata, 11 iulie, la start.
PS. Se vor face si inscrieri la fata locului, doar in situatia in care mai raman locuri libere.

Detalii despre program, regulament si taxe de inscriere gasesti pe site-ul evenimentului.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.