Trans Romania Run in cifre

Daca nu v-ati plictisit de Trans Romania Run, mai am un articol, asta e ultimul ;)). Era in draft de ceva vreme si abia acum am reusit sa il public. Mai jos gasiti un excel cu cifre despre fiecare etapa(distanta, viteza etc), ce am mancat si chiar un buletin de analize biochimice inainte si dupa.

Buletinul dinainte cica a iesit foarte bine, la cel de dupa cica unii indicatori erau mai ridicati, daca nu ar fi stiut ce am facut m-ar fi trimis sa imi fac un test de hepatita ;)).

Enjoy.
Ms Oana pentru jurnalul alimentar 🙂

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1265

6 Comments

  1. Felicitari pentru initiativa de a tine o evidenta a distantelor, timpilor si alimentatiei. Poate reusesti sa tragi niste concluzii, ocazie de a scrie un nou articol :-). Eu am constatat ca ai baut constant si moderat (inclusiv in primele zile, cind a fost mult mai cald), ca ai mincat f putin (nu cumva prea putin? ) in timpul alergarii si ca ai fost atent la recuperare.
    In plus, dupa cum remarca si Silviu, ritmul mediu de alergare a scazut constant, cu circa 1 min/km intre primele si ultimele zile. Ti se pare mult?
    Si nu pot sa nu zimbesc vazind ca ai baut zilnic bere, eu stiind ca nu esti consumator de alcool. Insa, indiscutabil, berea hidrateaza.

    Bravo Gabriel.

    • Ms frumos @4ccb4c580ddf64c290e9d21050ff8101:disqus 
      Am tras niste concluzi dar sunt mai mult chestiuni personale despre ce imi prieste mie. Spre ex in primele zile din cauza efortului nu puteam sa mananc mare lucru.Apoi am reusit sa mananc mere (care au mers bine) si grisine. Ca si cantitate era destul de putin dar mai mult nu mergea.Hidratarea a mers destul de bine, uneori terminam un bidon doar pentru ca stiam ca tb sa il termin nu neaparat ca imi era asa sete. Iar berea de dupa mergea la fix :-p si la hidratare dar si psihologic ;)).Ritmul e un pic discutabil din cauza problemelor de logistica, din ziua 10 fiind nevoiti sa ne reducem la 2 masini pentru 3 oameni.

  2. In calitate de suport tehnic, as vrea sa trag si eu cateva concluzii dincolo de analize si cifrele de mai sus. Gabriel a fost un alergator extrem de disciplinat si s-a adaptat multor situatii cu un echilibru si o intelegere exceptionale. N-a avut excese si nici nu a fost foarte solicitant. A fost echilibrat si in alimentatie si in hidratare. La hidratare mi-a fost usor sa ii pregatesc pentru ca din experienta proprie banuiam de ce are nevoie si cand anume. Din pacate, ceva probleme a facut la alimentatie si probabil ca asta s-a vazut in analizele de final. Nu a fost nici un moment terminat, n-am vazut niciodata sfarseala pe fata lui, pot spune ca relaxarea pe care o avea in alergare este demna de invidiat. Timpii spre final au scazut din mai multe cauze: o problema principala a fost aceea ca nu am mers cu masina proprie si am fost tot timpul cuplati cu o alta masina; s-a alergat un pic mai grupat in ultima parte; Corin, care dupa parerea mea si a multora, este un om cu o vointa iesita din comun, a avut ceva mai multe probleme si asta a determinat un pic scaderea timpilor in general.
    Cu asa alergator, e o placere sa tii evidente si sa faci statistici:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.