Trans Romania Run 2012 – etapa 7 – Subcetate ~ Homorod

Astăzi se anunţa o etapă călduroasă, din fericire lucrurile au mers mai bine. Am avut şi un pic de umbră şi un pic de de vânt. Am terminat aşadar etapa 7 şi cu ea jumătate din Trans România Run.

Am plecat de dimineaţă din Subcetate şi tratamentul de la pensiunea Balasz (baie în butoi cu apă sărată combinată cu baie în rău) a fost eficientă şi nu mă mai dor articulaţiile.
Trecem prin Tarnovita, unde este o fabrică de îngheţată. Din păcate închisă la ora la care trecem, dar ne-a făcut Corina o surpriză la finalul etapei, cumpărând ea la 8 când au deschis :D. Dacă sunteţi în zonă vă recomand să nu rataţi acest obiectiv turistic :-p.

La intrarea şi la ieşirea din Odorhei avem parte de un ospăţ pe cinste din partea lui Loránd Ilyés şi prietenei lui, Helga. Struguri, limonadă şi prăjitură care au mers la fix. Mulţumim frumos!

A urmat o porţiune de drum neasfaltat şi un finish în Homorod.
A fost foarte fain că la final Şerban şi Daniel au terminat alături de un puşti care a alergat cu ei ultimul kilometru. Viitorul sună bine 🙂

Astăzi vreau să fac o urare specială pentru Alexandra, fiica Taniei şi a lui Stanislav Georgiev. Astăzi îşi serbează ziua de naştere.
LAAA MUUULLLTIII ANNIII!

Traseu


Running route 1679601 – powered by Runmap 

Poze

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.386975611358185.104508.155693917819690&type=3

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.