Trans Romania Run 2012 – etapa 2 – Dorohoi ~ Ilisesti

A doua zi din Trans România Run a fost ca un carusel, a început foarte bine, a continuat binişor, apoi a fost dezastruos, iar spre final a fost iar bine.

Dimineaţă am plecat pe răcoare din Dorohoi având parte în plus şi de un traseu printr-o pădure superbă. Îţi era mai mare dragul să alergi, deşi era în urcare pe nişte serpentine.

Uşor-uşor ne-am apropiat de Suceava şi copacii au început să se rărească până când alergăm direct sub soarele amiezii. După ce ieri am dus-o boiereşte cu fântâni la tot pasul, astăzi când a apărut soarele puternic, am rămas fără copaci şi fără fântâni.

Cum alergăm pe centura Sucevei văd curba la dreapta unde trebuia să facem dreapta spre Ilişeşti. Lângă se vede pădurea, însă cu toate rugăciunile spuse în gând traseul trece fix pe lângă marginea ei. Bombănesc un pic şi îi dau înainte. Înainte însă e şi mai rău. Intrăm pe un drum încins, lipsit total de umbră şi cu maşini şi camioane fluierând cu suta la oră pe lângă mine. După ce am alergat pe drumuri liniştite trecerea la agitaţie mă enervează la culme.

După vreo 10km de suferinţă cuiva acolo sus cred că i se face milă de mine şi vine o perioadă mai răcoroasă, reuşind să parcurg ultimii 7-8 km mai uşor.

Acum ne relaxăm la Cabana Isa din Ilişeşti, pe care v-o recomand cu mâna pe inima. Pe lângă că arăta foarte fain, am mâncat şi un peşte foarte bun.

Mâine ne aşteaptă o etapă mai lungă (64km) până în Broşteni.

Concurs

M-am gandit să lansez un mic concurs. Cine ghiceşte timpul în care voi alerga etapa de pe TransAlpina va câştiga:
– un cadou surpriză de la suplimente.ro
– consultanţă pentru realizarea unui program de antrenament din partea mea pentru o competiţie de alergare la alegere
– 3 alergări asistate (doar pentru cei din Bucureşti)

Traseu


Running route 1676139 – powered by Runmap 

Poze

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.