Am plecat de dimineata pe racoare si am scapat de ploaia care se anunta. A fost o etapa lunga, cea mai lunga din toata cursa, dar am terminat cu totii cu bine. Maine e ultima zi :D.

Se anunta ploaie insa se pare ca cineva sus ne iubeste, am avut un nor care ne-a tot urmarit insa fara sa ne faca dus, ba mai mult ne tinea si umbra din cand in cand.

Traseul a fost mai fain decat ma asteptam. Am avut portiuni de drum pe langa padure care erau chiar frumoase, pacat de trafic. Din fericire, au fost cateva momente de linisite, nu foarte multe, dar au fost. Era foarte placut si ciudat in acelasi timp ca pentru 20-30 de secunde sa auzi vantul si ciripitul pasarelelor in locul vuietului de masini si camioane.

Mai e doar o zi 😀

Maine va fi ultima zi din aceasta cursa. Va fi cea mai scurta si cred ca va trece destul de repede. Vom pleca dinainte de Alesd, vom trece prin Oradea si apoi directia Vama Bors.

Vom avea din nou o echipa de la TVR dupa noi, asa ca ne exersam pozitia de alergare si pregatim zambetul pentru camera :-p

Distanta si timp

Poze

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.186614268060988.65916.155693917819690