Trans Romania Run 2011 – etapa 13

Am plecat de dimineata pe racoare si am scapat de ploaia care se anunta. A fost o etapa lunga, cea mai lunga din toata cursa, dar am terminat cu totii cu bine. Maine e ultima zi :D.

Se anunta ploaie insa se pare ca cineva sus ne iubeste, am avut un nor care ne-a tot urmarit insa fara sa ne faca dus, ba mai mult ne tinea si umbra din cand in cand.

Traseul a fost mai fain decat ma asteptam. Am avut portiuni de drum pe langa padure care erau chiar frumoase, pacat de trafic. Din fericire, au fost cateva momente de linisite, nu foarte multe, dar au fost. Era foarte placut si ciudat in acelasi timp ca pentru 20-30 de secunde sa auzi vantul si ciripitul pasarelelor in locul vuietului de masini si camioane.

Mai e doar o zi 😀

Maine va fi ultima zi din aceasta cursa. Va fi cea mai scurta si cred ca va trece destul de repede. Vom pleca dinainte de Alesd, vom trece prin Oradea si apoi directia Vama Bors.

Vom avea din nou o echipa de la TVR dupa noi, asa ca ne exersam pozitia de alergare si pregatim zambetul pentru camera :-p

Distanta si timp

Poze

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.186614268060988.65916.155693917819690

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

11 Comments

  1. Felicitari. Domnilor, toata stima. Nu am cuvinte, de fapt sunt prea sarace sa exprime ceea ce simt cand ma gandesc la aceasta realizare. Felicitari si inca odata, sincer, va stimez.

  2. Bine Duracel, bine Serban, bine Corin! Sunteti de toata stima, mai aveti putin si ati terminat. Ce este un Ironman pe langa un TRR-ist? nimic, un mic fir de nisip in desert…Bravo baieti, personal ma bucur nespus de reusita voastra

  3. J-1,Bravo baieti pt performanta realizata si super vacanta petrecuta pe diagonala nebunilor!!
    PS : -Mugur, totusi un IronMan nu ii un nimik, ramane o super peformanta la care viseaza o multime de extremisti sa termine in mai putin de 7 h 50 min 27 s sau in 13 h 25min 29s ca unii  la Oradea :)barvo!! cei 3,8 km de inot ,180 km de bita si 42,2 km de alergare !
    Fir intins!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.