Trans Romania Run 2011 – etapa 11

O etapa extrem de frumoasa. Am mers destul de mult timp pe un drum pietruit de unde puteai sa vezi in jur dealuri verzi parca pictate. Personal, imi aduc aminte de wallpaper-ul de la windows :-p. Am mers cu totii la un pas lejer si am terminat pe la ora 14:00 in Baisoara.

Astazi a trecut destul de repede, asta poate si pentru ca am alergat destul de grupat. M-am bucurat si pentru Codrin care si-a revenit un pic dupa ieri si a alergat foarte bine. Am terminat cu totii intr-un interval de 20min.

Traseul a fost o parte pe un drum destul de neumblat. Am trecut si printr-un sat cam parasit. Erau doar cativa batrani pe la poarta care se uitau in drum, parca asteptau pe cineva. Nu prea mai erau multi tineri in sat, lucru care se vedea si dupa casele darapanate si portile care abia se mai deschideau.

Spre final, am avut ceva dureri in partea dreapta a labei piciorului drept. Foarte ciudata, nu doare cand apas sau cand misc piciorul, doar cand alerg. Pana maine dimineata sper sa treaca.

La finalul etapei au venit un reporter si un cameraman de la TVR Cluj care ne-au luat un scurt interviu. Maine va veni din nou echipa sa ne filmeze si in “actiune”.

Incurajari de pe margine

Astazi au fost aproape inexistente, probabil pentru ca am mers pe drumuri slab circulate si prin sate destul de izolate unde erau doar doua trei batranele la poarta din loc in loc.

Distanta si timp

Poze

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.185713448151070.65689.155693917819690

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

6 Comments

  1. Daca astazi nu au fost incurajari va incurajam noi suporterii din spatele calc.,de la cateva sute si chiar mii de km distanta de voi  !
     BRAVO BAIETI,HAI CA SE POATE !!!
    Fir intins!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.