Trans Romania Run 2011 – etapa 10

Astazi a fost o etapa frumoasa care a trecut destul de repede, asta si pentru ca am alergat o parte din drum cu Serban, discutand de una alta. Asta desi era stabilita o etapa lunga pe care am mai si lungit-o, in total cam 62.5km.

Traseul a fost foarte fain, aceleasi privelisti frumoase. Dealuri parca pictate, sate mici si linistite. Din pacate, de la atata peisaj, am fost cam gura-casca si am ratat traseul de trei ori. Nu am alergat mult in plus, cumulat cam un kilometru. De doua ori m-a salvat Serban, care m-a indrumat in directia corecta, ultima oara reusind sa trezeasca din adormire tot satul ;)). Detalii la el pe blog.

Astazi am fost si putin vedete, a venit o echipa de la TVR sa faca un mic reportaj despre proiect. Nu stiu cum o sa dam noi pe sticla, glamour clar nu suntem. Cum o sa fie sa vezi sambata dupa-amiaza dupa emisiunea de shopping, trei oameni in toata firea (nu si in toate mintile zic gurile rautacioase) gafaind, in timp ce isi misca agale picioarele prin sate linistite, asta sub privirile uimite ale oamenilor in drum spre muncile campului.

Finish-ul a fost superb, asta nu datorita distantei ci pentru ca am avut bucuria sa mancam niste eclere suuper bune facute de Hajni. Daca stiam ce ma asteapta la final poate alergam mai repede. Multumim mult de tot Hajni.

Incurajari de pe margine

In timp ce mergeau Hajni si Corin printr-un sat, o batrana se uita ciudat la ei si ii intreaba de unde vin si unde merg. Dupa ce a aflat ca tura e de la Constanta la Vama Bors, a rumegat un pic informatia si vazandu-l venind pe Corin agale in alergare, a venit cu o replica geniala:
– Da, dati-i si lui o bicicleta.
Cand am trecut prin ultimul sat, tipa de la TVR a scos vreo doi de la birtul comunal si le-a explicat ce facem si au strigat: Bravo baietii! in timp ce alergam pe langa ei.
M-a bufnit putin rasul venindu-mi in cap imagini de pe vremea raposatului, cand se scoteau oamenii afara la parada :)).

Distanta si timp

Ganduri de final

Multumesc frumos lui Coco si Bianca care ne-au insotit de la Sanmiclaus pana la finish, precum si Larisei si lui Iulian pentru cupa primita. A fost o surpriza foarte placuta.

Mai sunt 4 etape :D.

Poze

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.185487891506959.65593.155693917819690

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

5 Comments

 1. Lunga etapa si astazi 62,5 km strabatuti, bravo si odihnitiva pt maine si zilele care au mai ramas
  Fir intins !!

 2. Misto pozele! Hajni parca e un mac gigant cu pelerina aia rosie 🙂
  Hai ca va tineti bine de tot. 
  Gabi, ai grija sa nu te fure prea mult peisajul si euforia alergarii. Sa te opresti la Vama Bors, da? 🙂
  Am vazut si interviul de la Medias, super tare! 

  Hai bafta in continuare si va doresc sa nu mai aveti evenimente neplacute!

 3. plm, ma speriasem cand n-ai mai postat nimic cateva zile, da’ a sunat vic si a zis ac e totul ok, acu vaz ca nu apar nici posturile astea noi in reader, o fi vro buba la RSS…

  bafta si spor(t).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.