Te provoc la #30secpentrubine

Pentru că tot vin sărbătorile te provoc la fapte bune în mișcare. #30secpentrubine este o campanie B!TONIC și ABC-ul Nutriției prin care poți dona 1 leu pentru fiecare 10 genuflexiuni făcute de tine în 30 de secunde.  

Mai jos găsiți încercarea mea și invitația câtre 3 oameni dragi să încerce să depăsească numărul de genoflexiuni făcut de mine.

Bani vor merge câtre două cauze extrem de faine, Clubul Climb Again și Asociația Hoffnung. Mai multe detalii despre ei dar și despre campanie găsiți în comunicatul de mai jos.

Iarna asta, mișcareaface bine. Ție și copiilor de la Clubul Climb Again și Asociația Hoffnung. Pentrufiecare 10 genuflexiuni făcute de tine, B!TONIC și ABC-ul Nutriției donează 1leu către copiii care au atâta nevoie de ajutor.

Auzi în jurul tău că e bine să mănânci sănătos, e bine săbei apă, e bine să faci sport. Dar știi ce e cu adevărat bine? Să ajuți. Așa căstart #30secpentrubine!Cu fiecare genuflexiune făcută ajuți la îndeplinirea dorințelor de Crăciun acopiilor cu nevoi speciale din cadrul celor două asociații.

https://www.youtube.com/watch?v=FJiNVG66z14

Campania#30secpentrubineeste provocarea pentru care B!TONIC România și ABC-ul Nutrițieiși-au unit forțele cu scopul de a pune în mișcare comunitatea care se implicăși de a face bine copiilor de la Asociații Hoffnung și Climb Again, care aunevoie de abonamente de înot și echipamente sportive profesionale pentruescaladă.

Provocarea este să-ți pui cele mai lejere haine și vezi câte genuflexiuni poți să faci în 30 de secunde. Noi vom număra fiecare genuflexiune și vom anunța suma de bani pe care o vom dona. Împreună vom merge înainte de Crăciun să cumpărăm cadouri, iar apoi vom merge să îi cunoaștem pe copiii de la Asociația Hoffnung și de la Climb Again. 10 copii de la Asociația Hoffnung vorprimi plata abonamentelor de înot, iar Clubul Climb Again se va înnoi cu echipamente sportive profesionale care îi va ajuta pe copiii nevăzători să practice terapia prin escaladă.

„Lansăm această provocare cu gândul de a-i pune în mișcarepe cei interesati, în ideea de a-și face un bine fizic, dar și un bine materialpentru copiii aflați în nevoie. E o invitație la bine pe care o adresăm publiculuilarg în speranța că eforturile comune vor aduce bucurie  de Crăciun copiilor cu nevoie speciale. Cu câtmai multe genuflexiuni numărăm, cu atât binele pentru ei va fi mai mare. ”

spune Iulia Berger, fondatorul Asociației ABC-ul Nutriției.

Cum să te implici:

  1. Filmează un videoclip în care faci cât mai multegenuflexiuni timp de 30 de secunde. Poți filma oriunde, cu orice fel de camerăsau gadget foto.
  2. Noi vom măsura pe ceas 30 de secunde de cândîncepi prima genuflexiune.
  3. Te-ai filmat, urci filmul de facebook sauinstagram cu #30secpentrubine, să te lauzi cu asta, noi căutam filmul șinumăram genuflexiunile. Asigură-te să fie o postare publică.
  4. Pentru că în mai mulți totul e mai bine,nominalizează alți 3 prieteni și provoacă-i la genuflexiuni. Cu cât mai multe genuflexiuni făcute, cu atât suntem mai aproape de a realiza visul copiilor dela cele două asociații.
  5. Urmărește progresul campaniei pe 30secpentrubine.btonic.ro


Campania se desfășoară în perioada 1 – 20 decembrie și își propune să numere cel puțin 200 000 de genuflexiuni.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.