Decathlon de acum și în Veranda Mall

Sportul e la îndemâna tuturor, dar cu siguranță odată ce te prinde microbul, ajungi uneori să ai o bucată consistentă din buget care merge pe echipament sportiv. La partea de buget, de multe ori a ajutat Decathlon cu produse faine la un preț decent. Dacă stai în zona Obor, de acum ai un magazin chiar lângă tine în Veranda Mall 🙂 

Mai multe detalii despre magazinul deschis recent în comunicatul de mai jos:


Decathlon deschide un nou magazin,într-un centru comercial din capitală

Retailerul francez deschide un nou magazin în capitală și ajunge la o rețea de 23 de spații comerciale în România

Decathlon, cel mai important retail ereuropean de articole sportive, a inaugurat pe 29 noiembrie 2018 un nou magazin în București. Acesta este amplasat în incinta centrului comercial Veranda Mall, fiind cel de-al cincilea magazin din capitală și al douăzeci și treilea lanivel național.

Magazinul deschis de Decathlon în București este unul reprezentativ pentru direcția omnichannel a retailerului francez. Prin implementarea noului serviciu Borna Plus, vizitatorii magazinului au posibilitatea de a comanda online, din mai multe puncte din incintă, și alte produse decât cele disponibile în spațiul comercial, acestea fiind livrate gratuit la domiciliu. Acest serviciu permite companiei să aibă un control mai bun al stocurilor și este puternic susținut de operațiunile primului centru logistic din Sud-EstulEuropei, deschis anul trecut în România.

Ne bucurăm să inaugurăm un nou magazin în capitală, care marchează creștere aorganică a businessului Decathlon, pe fondul dorinței românilor de a duce un stil de viață sănătos și a interesului accentuat pentru activități sportive tot mai diverse. Căutăm în permanență soluții pentru a oferi produse la cel mai bun raport calitate – preț, servicii performante, 100% adaptate necesitățilorproprii ale iubitorilor de sport, iar prin distribuție strategică ne asigurămcă aducem sportul mai aproape de toți utilizatorii români. Noul spațiu Decathlon din București se remarcă prin accesibilitate, acesta va fi situat înincinta unui centru comercial de proximitate și prin oferirea unei noi experiențe de cumpărături, magazinul fiind în mod clar unul centrat peutilizatori. Acesta dispune de mai multe spații de testare a produselor, dar și de servicii care accentuează direcția omnichannel și care integrează experiențele din offline cu cele din online. Mai mult, datorită serviciului Borna Plus, utilizatorii au acces la toată gama de produse Decathlon, ceea ce îi aduce mai aproape de sporturile preferate, dar și de altele noi

, a declarat GwennHervo, Manager Expansiune, Decathlon România. 

Noul magazin din București se află în incinta centrului comercial Veranda Mall, etajul 1, amplasat pe Strada Ziduri Moși, Nr. 23, Sector 2. – 303. Magazinul are o suprafață de 1,800 m2 şi corespunde formatului rețelei de spații comerciale Decathlon – “Toate sporturile sub acelaşi acoperiş”, fiind proiectat în conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale de proiectare și siguranță în domeniul retail-ului sportiv.

Astfel, noul centru Decathlon din capitală punela dispoziţia utilizatorilor mai mult de 5,000 de articole şi echipamente, destinate practicării a peste 60 de sporturi și un teren de test, în suprafațăde 600 de metri, cu acces gratuit. 
Gama extinsă de articole se adresează unei plaje largi de utilizatori: de la sportivi avansați, până la amatori și pasionați de mișcare, toți pot beneficia de articole și echipamente la un raport excelent calitate – preț. 

Produsele comercializate, atât mărcile proprii Decathlon, cât și ale celorlalte branduri, se ridică la cele mai înaltestandarde, din punct de vedere fiabilitate tehnică, diversitate, creativitateși inovație în domeniului sportului și au o garanție de minim 2 ani. Oferta deechipamente și articole acoperă o gamă variată de sporturi, printre caredrumeție montană, fitness, alergare, ciclism, sporturi de echipă, sporturi de combatere, tenis, vânătoare, pescuit, echitație, natație, role, patinaj, schiși altele.

Inaugurarea magazinului a avut loc în prezența conducerii companiei, a reprezentanţilor mass-media, a unor reprezentanți ai cluburilor sportive din capitală, cât şi a iubitorilor de sport din oraș.  

În 2017, retailerul sportiv a deschis trei noi magazine – la Botoşani, Buzău şi Piatra Neamț și a modernizat spațiul din centrul comercial Pallady din Bucureşti. Tot anul trecut, a fost inaugurat şi primul centru logistic Decathlon din România, care aprovizionează trei statesud-est europene. 


100% PASIUNE PENTRU SPORT
Decathlon oferă iubitorilor de sport articole șiechipamente sportive conform celor mai înalte standarde de calitate și inovațiedin domeniu. Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii, precum:Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raportexcelent calitate – preț. Denumite mărci Pasiune, acestea reprezintă oalternativă viabilă pentru produsele deja prezente pe piață, ce contribuie înmod concret la împlinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor.

Totodată, prin produsele cu eticheta Primul Preț Tehnic, Decathlon propune clienților săi produsul cu cel mai bun raport calitate-preț, pentru fiecare gamă de produse, cu o garanție de minim 2 ani.


DESPRE DECATHLON ROMÂNIA 
La nivel național, DECATHLON reunește peste 1300 de colaboratori, într-o rețea de 23 de magazine, la care se adaugă platforma online. 
DECATHLON comercializează și articole Fabricat în România, printre care biciclete, încălțăminte concepută pentru drumeții montane și textile pentru ciclism și sporturi de echipă.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.