Te plictiseşti la alergări? Acceptă misiunile de la Adidas!

Trebuie să recunosc că alergarea nu e cel mai palpitant sport. Trebuie să ai un pic de mâncărici la tălpi ca să înceapă să îţi placă aceast tip de mişcare. Dar, cu tot mâncăriciul din lume, uneori ţi se cam taie cheful. Atunci cauţi o motivaţie să prinzi din nou mojo-ul. De obicei e un concurs sau un nou PR (nu mă refer la ăla cu public). Dacă totuşi vrei să găseşti şi altceva să mai condimentezi alergările plictisitoare, poţi încerca şi Adidas Colour Missions.

Ideea e relativ simplă: descarci de pe site-ul lor una din cele 4 misiuni disponibile. Ele sunt nişte fişiere audio cu lungimea de aproximativ 10 minute.
Când vrei să alergi pui căştile în urechi şi dai play la una din ele. La începutul lor circa un minut primeşti brief-ul misiunii, dacă ai imaginaţia bogată şi te chinui un pic, te simţi ca James Bond şi mai mai să răspunzi: Thank you Money Penny!

În timpul misiunii sunt diverse efecte speciale pentru a face experienţa mai palpitantă: sirene, câini sau monştrii care te urmăresc. In tot timpul primeşti intructiuni de la “îngerul tău păzitor” cum să scapi de urmăritori.

Misiunea Galbenă

Vine poliţia şi, dacă nu fugi repede, îţi ia toată marfa :-p. Marfa fiind sacoşa cu bani pe care tocmai ai furat-o dintr-o bancă. Am ascultat un pic şi cu toate efectele de sunet mi s-a părut foarte făină, cred că intri puţin în poveste.

Misiunea Verde

Au venit extraterestii, tu trebuie să ajungi la nava mamă, asta în timp ce te tot fugăresc unii, alţii şi încearcă să te împiedice.

Misiunea Albastră

Dacă cântai în baie mereu şi vroiai să devii cântăreţ şi să ai un şlagăr în Top Chart 100, asta e misiunea pentru tine. Eşti un cântăreţ rock, ai întârziat la un concert şi fanii îţi blochează accesul către maşină, aşa că trebuie să fugi.

Misiunea Roşie

Dacă vrei senzaţii tari, alege misiunea Roşie: eşti printre ultimii oameni, mai sunt câteva minute până la răsărit şi te fugăresc vampirii.
Ca să trăieşti la maxim experienţa, eu zic să o alergi într-un parc mai populat de patrupede, poate noaptea într-o zona fără lumină prea multă ;)).
Numai să fii atent la mârâituri şi lătrături, nu de alta, dar poate nu sunt din video, ci ai un exemplar dornic să guste un pic de cărniţă.
Asta mi s-a părut de departe cea mai antrenanta misiune. Poate şi pentru că am trăit-o într-o oarecare măsură pe viu ;)).

Voi ce faceţi pentru a “pipera” un pic alergările?

Aţi folosi una din misiunile de mai sus? Poate ne spune cineva care le incearca cum a fost 😀

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

3 Comments

  1. As propune si Misiunea Maro: te trece o anumita necesitate si mai ai cativa kilometri pana acasa sau pana la primul boschet 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.