SpoFri – imparte sportul cu alti pasionati

Anul acest a fost pentru mine un an foarte interesant şi plin de provocări. Un an în care am lansat mai multe proiecte şi încă nu am terminat :D. Până la finalul anului mai am câteva surprize :)). Ei bine astăzi mă bucur să anunţ un nou proiect: Spofri, locul în care vei putea să postezi anunţuri pentru a imparţi cu alţi pasionaţi sportul pe care îl practici. Mai concret discutăm de anunţuri pentru cazare, transport şi colegi de echipă.

În primul rând doresc să încep prin a-l felicita pe partenerul pe acest proiect, Ionuţ Maita, pentru idee. Nu ştiu dacă vi s-a întâmplat să vă spună cineva o idee care să fie atât de simplă dar genială în acelaşi timp că te întrebi cum de nu a realizat-o cineva până acum. Cam aşa m-am simţit eu când mi-a spus Ionuţ anul trecut ideea. Din păcate da, de anul trecut este în plan acest proiect, dar abia acum am reuşit să îl punem pe picioare lucrând la el cât puteam de mult printre picături. Noroc cu drumurile lungi cu trenul :D. Am început deja să lucrez aşa bine că mă gândesc să îmi mut biroul acolo. Mai ales în trenurile de noapte cu aer condiţionat la maxim când uiţi să îţi iei o bluză cu tine (naiba se gândeşte la asta când pleci de la 40 de grade la umbră) şi oricum nu poţi să adormi de tremurat :))

Revenind totuşi la subiect. Ce mi s-a părut foarte fain la idee este integrarea clară cu evenimente sportive. Mai sunt site-uri pentru carsharing însă nefind integrate cu un eveniment sportiv nu sunt aşa de uşor de folosit pentru sportivi. Aici fiecare eveniment are o pagină dedicată şi anunţurile care le vezi sunt doar pentru acel eveniment. Dacă la chestia asta mai adaugi şi anuturile de cazare şi pentru membri de echipă, iese o super unealtă pentru sportivi amatori. Cel puţin aşa credem noi şi sperăm să fiţi şi voi la fel de entuziasmaţi ca şi noi.

Nu este de departe gata, dar am zis să nu mai amânăm momentul şi să îi dăm drumul. Probabil vor mai fi mici probleme în primele zile, dar sperăm să ne iertaţi, să ne anunţaţi şi noi le vom remedia cât de repede putem. Dacă aveţi idei de îmbunataţire am fi foarte bucuroşi să le aflăm. Ne-ar face mare plăcere să dezvoltăm această idee împreună şi astfel să vă fie cât se poate de utilă.

În acest moment este gata modulul de anunţuri de cazare, urmând că, sper eu cât de curând, să adaugăm celelalte module de anunţuri pentru transport şi colegi.

Mai departe avem planuri mari cu acest proiect, o idee pe care vrem să o implementăm cât de curând este să îl integrăm cu profilul de results.42km, nu de alta dar e important să ştii cu cine împarţi camera, maşina sau echipa 😀

Deci, ce părere aveţi?

Veţi folosi acest site? Chiar sunt nerăbdător ca un copil mic în dimineaţa de Crăciun să văd primele anunţuri 😀

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

5 Comments

  1. Ideea e geniala. N-as putea spune acelasi lucru si despre nume 😉
    Cred ca ar trebui sa va ganditi serios la o promovare internationala, dupa ce se mai dezvolta si il testati pe plan national, desigur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.