Site-uri cu anunturi de vanzare biciclete / echipament / componente second hand

In ultimii ani, a crescut mult interesul pentru biciclete, asa au aparut in peisaj din ce in ce mai multe biciclete, mai butucanoase, cu roti mai zvelte, pliabile, cu un cosulet in fata. Insa, uneori, dorim sa ne despartim de prietena pe doua roti si sa ii cautam un nou stapan sau poate ni s-a facut pofta de pedalat vazand atatia biciclisti cum isi scot frumusetile la plimbare dupa iarna lunga si nu vrei sa investesti intr-o bicicleta noua, pentru toate cazurile astea avem site-urile de anunturi de biciclete.

Inainte nu erau foarte multe locuri unde puteai sa postezi anunturi si deobicei erau sectiuni al unui site mai mare, dar acum au aparut chiar si site-uri specializate in astfel de anunturi. Am incercat sa fac mai jos o lista unde poti sa iti vinzi sau sa cumperi biciclete si componente secon hand.

Forumul Ciclism.ro

Este cred locatia cea mai cunoscuta pentru anunturi de biciclete SH, asta probabil si din cauza comunitatii destul de mari din spatele ciclcism.ro.
Site-ul permite adaugarea de anunturi simple care contin o poza si o descriere. Din pacate, din cauza anumitor abuzuri, administratorii site-ului au introdus o limitare la postarea de anunturi: doar membrii cu cont mai vechi de 100 de zile au permisiunea de a posta anunturi.
Adresa web: http://www.ciclism.ro/forums/index.php/mp/

Forumul Ciclism Amatori.ro

Este o sectiune a forumului ciclism amatori. La fel ca si ciclism.ro avantajul postarii pe acest site ar fi comunitatea numeroasa din spatele forumului.
Site-ul permite introducerea doar de text, imaginile putand fi postate pe alte site-uri si aici link catre ele.
Adresa web: http://www.ciclismamatori.ro/ciclism/viewforum.php?f=18

Anunturi biciclete.ro

Un alt site specializat pentru anunturi de biciclete, un proiect Free Rider. Anunturile pot fi publicate in categorii, adaugarea de descriere si 4 imagini, insa nu exista posibilitate de filtrare a anunturilor.
Din pacate, nu pare sa fi avut inca asa mare succes, fiind foarte putine anunturi pe site.

UPDATE: Site-ul a crescut destul de mult de la lansare, acum fiind unul din cele mai mari site-uri dedicate.

Adresa web: http://www.anunturi-biciclete.ro/

Biklo.ro

Un prim site specializat pe anunturi de biciclete. Spre deosebire de site-urile de mai sus, acesta permite pe langa descriere si imagini adaugarea anuntului in categori speciale (MTB, BMX, Sosea, Urban etc) precum si detalii precum: marca, anul fabricatie, culoare.
Un alt avantaj al acestui site sunt filtrele prin care poti sa gasesti mai usor anunturile care te intereseaza.
Adresa web: http://www.biklo.ro/

Bazar biciclete.ro

Un site specializat foarte dragut. Permite adaugarea de anunturi in categorii specifice, descriere, precum si o galerie de 9 imagini.
Site-ul este relativ nou si nu are foarte multe anunturi.
Din pacate, nu prea mi-a placut procesul de inregistrare, erorile sunt intr-o pagina noua si nu imi tine minte ce am completat deja. In plus, imi cere telefonul obligatoriu si poate eu nu sunt de acord cu asta.
Adresa web: http://bazarbiciclete.ro/

Bikepedia.ro


Site specializat dragut ca design, insa e relativ nou si nu are foarte multe anunturi.
Permite filtrarea dupa categorie (oars, MTB, BMX) si judet.

Adresa web: http://www.bikepedia.ro/

Publi24.ro

Acesta este un portal general de anunturi. Se poate adauga o descriere si pana la 8 imagini.
Se pare totusi ca are un oarecare succes avand destul de multe anunturi publicate.
Adresa web: http://www.publi24.ro/anunturi/auto-moto-velo/biciclete/

Mercador.ro

Un alt portal general de anunturi. Este relativ nou si din ce am vazut eu si-au facut putina reclama. Si acesta pare sa aibe un numar decent de anunturi.
Nu stiu insa cata lume cauta sa cumpere de pe aceste site-uri, dar daca ne luam dupa numarul de vizualizari sunt cativa.
Adresa web: http://mercador.ro/sport-turism/biciclete/

Concluzii

Acum stii unde poti sa vinzi sau sa cumperi biciclete SH, ai ceva optiuni, asa ca nu-ti ramane decat sa urmaresti “piata” si iti gasesti frumusetea pe doua roti.

Spor la biciclit.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

10 Comments

    • ai dreptate, au cate de cat anunturi acolo si paginile sunt bine structurate

      Gabi, cred ca ar trebui sa adaugi in articolol tau si pe Bikepedia.ro pt ca sunt primii in goagle cand cauti Biciclete second hand…

  1. Cu parere de rau, cred ca ar trebui sa stergi din lista de mai sus Bazarbiciclete.ro si Biklo.ro intrucat aproape nu mai au anunturi deloc..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.