Maratonisti din proiectul “Granitele nu sunt limite” au terminat maratonul de la Atlanta

Duminica colegii din Ro Club Maraton implicati in proiectul “Granitele nu sunt limite” au alergat maratonul de la Atlanta. Maratonul este unul destul de dificil pentru sosea avand o diferenta pozitiva de nivel de aproximativ 468m.

In cadrul maratonului, Ilie Rosu a stabilit un nou record, alergand cu patru drapele toata cursa: al Romaniei, Statelor Unite, ONU si Uniunii Europene. Ilie este deja expert la alergat cu drapele, alergand 15 curse cu drapelul Romanie intr-un an de zile. Sunt curios daca mai poate sa creasca numarul de drapele cu care alearga ;)).

Rezultatele oficiale au fost:

  • DANIEL LIXANDRU: 3h 38m
  • VIORICA GABRIAN: 3h 59m
  • ILIE ROSU: 4h 10m

Se pare ca cei trei au reusit sa inspire gazda lor in America, pe Adrian Hanea, un fost multiplucampion national de juniori pe 5000, sa alerge maratonul. El terminand in 6h 45m, desi nu e de departe un timp stralucit, merita felicitari pentru decizia de a se reapuca de sport si pentru curajul de a participa fara nici o pregatire prealabila.

Urmatorul maraton in cadrul proiectului va fi in America de Sud pe 3 aprilie: Santiago de Chile Marathon

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

2 Comments

  1. Vezi cum dezinformezi lumea…? Domnula acesta pare a fi de la clubul Corporeanima… cel putin eu asta vad scris pe tricoul lui 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.