Serata alergatorului – editia 3

Dupa un pic de pauza (prea multe concursuri in perioada asta :-p), reluam Serata Alergatorului cu editia #3 – marti 31 mai, ora 20:00.
Dar, ca sa ne revansam, am incercat sa imbunatatim formatul :D.

In primul rand, avem o locatie noua, mai speciala: Str. Matasari nr 17. Multumim Iulian Constantin Vacarean si Pasi catre viata.

Filmul

E vorba de proiecția filmului “Serge Girard. Tour de l’Union Europeenne“. Este o poveste a incredibilei curse realizate de acest alergător francez, Serge Girard, care timp de un an a alergat echivalentul a 640 de maratoane trecand prin toate țările Uniunii Europene. 27011 km a parcus în alergare , stabilind cu acest prilej un record mondial. Filmul durează 94 de minute, este doar în franceză, dar vorba lui Șerban Chiurlea (care a avut amabilitatea să ne împrumute DVD-ul) “emoția de care se vorbește acolo este una universală“.

Schimb de carti

Incepand cu aceasta editie, ne-am gandit sa facem la fiecare editie schimb de carti. E simplu: fiecare vine cu ce carti are pe acasa, despre alergare, pe care sa le imprumutam la cei care doresc. Eu o sa incerc sa aduc 2 carti, inca nu stiu care dintre ele ;)), dar va asigur ca vor fi o lectura placuta. Returnatul cartilor il putem face la urmatoarea editie sau inainte, daca cineva doreste.

Revista Alerg

Daca cineva nu a cumparat inca revista Alerg (tz tz tz), ea va fi prezenta la Serata. Puteti citi un sumar al numarului 3 aici. Ca sa ma laud un pic si poate sa va conving sa cumparati revista, printre multele articole interesante o sa gasiti si unul scris de mine despre tinerea unui jurnal de antrenament online.

Te-am convins sa vii alaturi de noi ?

Cei interesați să participe sunt rugați să își manifeste interesul de a participa lăsînd un mesaj aici sau pe blogul alerg.ro.

P.S. Un anunt important pentru participanti – locatia aleasa si pusa la dispozitie de catre colegii de la Pasi catre Viata beneficiaza de auto-gospodarire, ceea ce inseamna ca nu este o ceainarie sau cafenea dupa cum ne-am obisnuit. Asta se traduce prin faptul ca nu avem nici consumatie minima, dar nici nu avem ceva asigurat, ci va trebui sa ne comandam/aducem. Organizatorii dau din partea casei apa plata si placinta cu mere home made:)

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.