FOTO: Grup RC

Ieri aparea o stire pe Mediafax in care domnul Oprescu declara: “Peste 1.000 de străzi din Capitală, precum şi pistele pentru biciclete vor intra în reabilitare, începând din 1 iunie”.
Cum naiba sa cheltui bani sa refaci doua dungi pe trotuar, dupa ce cu cateva saptamani in urma te bateai cu pumnul in piept in fata a aproape 1000 de biciclisti ca vei munci sa imbunatatesti conditiile pentru ei in Bucuresti.

Nu sunt eu foarte vehement impotriva pistelor de pe trotuar, dar in lipsa de altceva, bune si alea. Nu as vrea sa stiu cat costa ca atunci probabil mi-as schimba opinia.
Insa daca tot aloci niste bani pentru piste, macar construieste altele noi, chiar si pe trotuar pana la urma.

Peste tot unde am citit raspunsul autoritatilor legat de amplasarea pistelor pe sosea, raspunsul era ca nu e loc. Inteleg intr-o oarecare masura acest argument, dar eu cred ca ar fi foarte apreciate pistele pe sosea pe anumite bulevarde mai putin aglomerate din Bucuresti, unde daca tai din prima banda pentru o pista, nu ar incurca chiar asa de mult traficul. As putea sa dau exemplu din zona in care stau: Bd. Camil Ressu, Str. Liviu Rebreanu si sunt sigur ca mai sunt multe altele.

Domnu’ primar, eu as spune sa iti dai casca de biciclist jos, poate da bine la poza de ziar, dar nu o meriti.