Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

ProSport premiază bloggerii care vor alerga la Maratonul Internaţional Cluj

1.58K 1

Mă bucur de fiecare dată când aud de un ziar sau o televiziune care promovează un alt sport decât fotbalul, cu atât mai mult când e vorba de alergare. Pro Sport a lansat de ceva vreme o secţiune specială denumită Pro Mişcare, în încercarea de a populariza sportul de masă. Acum în cadrul aceluiaşi proiect premiază bloggerii care participă la probele individuale de la Maratonul Internaţional Cluj de pe 22 aprilie.

Ne propunem că prin acţiunile din acest an să popularizăm stilul de viaţa activ şi sănătos în detrimentul sedentarismului. Promovăm competiţiile pentru amatori şi poveştile unor oameni obişnuiţi care includ sportul în activitatea zilnică

Olaru Mircea – Brand Manager ProSPORT

Premiile “ProSPORT pentru bloggeri”, atât la fete cât şi la băieţi, sunt:
Locul 1 – Pantofi de alergare Puma FAAS + Abonament 1 an ProSport + mp3 player
Locul 2 – Pantofi de alergare Puma FAAS + Abonament 6 luni ProSport
Locul 3 – Abonament 6 luni ProSport + rama foto digitală

Pantofii de alergare din colecţia Puma FAAS au fost realizaţi în colaborare cu Usain Bolt, deţinătorul recordurilor mondiale la 100 m şi 200 m. Denumirea provine din slang-ul jamaican „FAAS” care înseamnă „Fast” (rapid).

Bloggerii se pot înregistra în această categorie specială completând adresa blogului personal în câmpul alocat echipei pentru care vor să concureze, în formularul de înscriere la competiţie.

Ultimele noutăţi despre Vodafone Cluj Marathon pot fi citite pe pagina: www.prosport.ro/promiscare/

Mai jos puteţi găsi un promo special de la maraton:

One Comment

  • […] Totul a început cu o invitație ce părea că a ajuns din greșeală. Când ești chemat la un eveniment intitulat „Cantonament 3.0” și afli că te vor însoți personaje ca Mihai Teodorescu (maratonist) sau Vali Bosioc (personal trainer), primul lucru la care te gândești este că cineva vrea să facă mișto de tine. Și când ai 1.56 înălțime și 35 la picior, asta nu e o noutate. Așa că n-am acceptat din prima invitația celor de la Smart Atletic, dar până la urmă, vineri la ora 14 dădeam check-in la Casa Bunicii, în Predeal și făceam ochii mari uitându-mă peste programul care anunța trezirea la ora 5. Continuarea v-am spus-o deja. Și oi fi fost eu „cel mai prost din curtea școlii”, dar măcar am învățat să alerg, iar pentru răbdarea pe care a avut-o cu mine țin să-i mulțumesc lui Gabi. […]

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.