Prinde prima taxa la DHL Carpathian Marathon – ediția a 11-a

Pentru mulți DHL Carpathian Marathon trezește un sentiment de nostalgie. Asta pentru că e competițiile cu tradiție din România. Chiar dacă este la cea de-a 11-a ediție, prima ediție a fost în 2005. Așa că dacă nu ai participat până acum merită să pui în colecția ta o medalie de la acest eveniment.

Mai jos găsești detaliile complete din comunicatul oficial.

Fii campion pentru campioni și înscrie-te la cea de-a 11-a ediție DHL Carpathian Marathon powered by MPG!

  • DHL Carpathian Marathon powered by MPG va avea loc pe 20 iunie 2020
  • Până pe 9 martie, taxa de participare are un preț special de 99 lei
  • Evenimentul susţine, pentru al șaselea an consecutiv, Comitetul Național Paralimpic, sub mesajul „Campionii nu au bariere. Fii campion pentru campioni!”

După o ediție aniversară de succes, DHL Carpathian Marathon powered by MPG, eveniment de alergare montană de top din România, anunță startul înscrierilor pentru a 11-a ediție, care va avea loc pe 20 iunie 2020, în aceeași locație spectaculoasă, Race Village-ul de la Cheile Grădiștei Fundata. Invitația de participare e adresată tuturor pasionaților de alergare, profesioniști sau amatori, și vine la pachet cu provocarea acestei ediții: Campionii nu au bariere. Fii campion pentru campioni!”

Și în 2020, evenimentul continuă tradiția și sprijină Comitetul Național Paralimpic, pentru al șaselea an consecutiv. Banii strânși din taxele de participare îi ajută pe sportivii paralimpici să se pregătească și să performeze în competiții naționale și internaționale, iar anul acesta motivația e dublă în contextul Jocurilor Paralimpice din luna august.

”Anul acesta, la a 11-a ediție, vom alerga cu gândul la sportivii care vor reprezenta România la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. Evenimentul nostru, devenit tradiție, reușește să inspire participanții să adopte sau să mențină un stil de viață activ, dar și să contribuie la performanța sportivilor din Comitetul Național Paralimpic, campionii pentru care nu există bariere. Pasiunea pentru alergare și fapte bune a comunității noastre creează campioni pentru campioni! Ne vedem la start, pe 20 iunie!

a declarat Oana Mandicescu, Director Comercial DHL Express.

Prima condiție pentru a câștiga o cursă este să participi! Organizatorii încurajează pasionații de mișcare să se înscrie din timp și să profite de prețul de early bird! Până pe 9 martie, taxa de participare este de 99 de lei.

Individual sau în echipă, cei care doresc să participe la DHL Carpathian Marathon powered by MPG sunt invitați să acceseze site-ul oficial: www.maratondhl.ro. Probele pregătite pentru alergători sunt:

  • Maraton (42km / 2000m diferență de nivel),
  • Semimaraton (21km / 1000m diferență de nivel),
  • Ștafetă (în echipe de 3 sau de 6 persoane / 290m diferență de nivel pentru fiecare tură de 7km),
  • Crosul Copiilor (pe distanțe de 250m, 500m sau de 1km, în funcție de vârstă).

DHL Carpathian Marathon powered by MPG continuă și în 2020 să susțină mișcarea și sportul în rândul copiilor și adolescenților, de aceea le oferă acestora oportunitatea să se înscrie gratuit în competiție! Astfel, participanții sub 18 ani pot opta pentru proba de Semimaraton, Ștafetă sau Crosul Copiilor. Vârsta minimă pentru înregistrarea în cursele disponibile este de 14 ani pentru Ștafetă, 16 ani pentru Semimaraton și 19 ani pentru Maraton. Crosul Copiilor e dedicat participanților cu vârsta cuprinsă între 5 și 13 ani.

Ediția 2020 a DHL Carpathian Marathon este organizată în parteneriat cu MPG România, lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate participanților amatori, cu o experiență semnificativă care include organizarea a peste 5.000 de evenimente sportive.

Toate detaliile despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro și în Social Media, pe pagina Facebook DHL Maraton.

Sponsorul oficial al evenimentului este QUATTRO INTERSPED și îi are ca sponsori pe MEDLIFE, GENERALI, TEMAD, WD-40, GOLDNUTRITION, BARILLA și Dr. OETKER.

Le transmitem mulțumiri autorităților: Parcul Național Piatra Craiului, Romsilva, Centrul ROMANIA – CSTP, Convenția Carpatica, Consiliul Județean Brașov, Fundația Conservation Carpathia și Salvamont pentru suportul și facilitățile oferite evenimentului.


DHL Carpathian Marathon

Evenimentul a devenit un reper pentru pasionații de alergare, numărul participanților trecând de 9,700 în cele 10 ediții desfășurate până în prezent, în timp ce peste 600 de companii importante au fost reprezentate de echipe la start. Cauza socială reprezintă, an de an, o coordonată importantă a evenimentului. Fondurile donate depășesc 162,000 de euro și au fost direcționate către Fundația Hospice Casa Speranței, Asociația Noi Orizonturi – Familia, Fundația Light Into Europe, Salvați Copiii România și Comitetul Naţional Paralimpic.

DHL – The logistics company for the world

DHL is the leading global brand in the logistics industry. Our DHL family of divisions offer an unrivalled portfolio of logistics services ranging from national and international parcel delivery, e-commerce shipping and fulfillment solutions, international express, road, air and ocean transport to industrial supply chain management. With about 380,000 employees in more than 220 countries and territories worldwide, DHL connects people and businesses securely and reliably, enabling global trade flows. With specialized solutions for growth markets and industries including technology, life sciences and healthcare, energy, automotive and retail, a proven commitment to corporate responsibility and an unrivalled presence in developing markets, DHL is decisively positioned as “The logistics company for the world”.

DHL is part of Deutsche Post DHL Group. The Group generated revenues of more than 61 billion euros in 2018.

Despre MPG România

MPG România, fondată în 1997, este lider de piață și creatoare de tendințe privind marketingul sportiv și managementul de evenimente, cu cel mai mare portofoliu de proprietăți sportive pentru amatori din România. Agenția coordonează peste 750 de evenimente sportive pe an, in care combină know-how-ul specializat cu o implementare fără rival, ceea ce oferă experiențe care aduc bucurie oamenilor și soluții personalizate pentru mărci locale și globale.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.