Pista de alergare la poalele Tampei, pentru brasoveni si nu numai

Am aflat de la organizatorii Duatlonului de la Brasov despre un nou proiect al lor pentru o pista de alergare. Pentru a putea realiza acest proiect au nevoie de finantare si au aplicat la un proiect lansat de Petrom pentru a finanta in fiecare luna anumite proiecte votate de comunitate. Asa ca va rog sa votati acest proiect.
Detaliile sunt mai jos.

Asociatia Cetatea Brasovului doreste sa realizeze in Brasov, sub Tampa, o pista de alergare in aer liber, dotata cu ansambluri din lemn pentru exercitii de gimnastica. Acest gen de piste de alergare sunt destul de intalnite si apreciate in alte tari, ele oferind sportivilor ocazia de a alerga in natura si, totodata, de a practica diverse exercitii. Circuitul de alergare pe care vrem sa il realizam la Brasov are lungimea de 2500 m, este sub Tampa (finish-ul concursului DUATLON CETATEA BRASOVULUI, pentru cunoscatori J), si va avea in jur de 6-7 locuri special amenajate pentru alte exercitii (tractiuni, abdomene, etc.).

Pentru realizarea acestui proiect avem nevoie de fonduri. In acest scop, asociatia noastra a aplicat la programul TARA LUI ANDREI, finantat de PETROM, in urma caruia un proiect din cele propuse de diverse comunitati este ales pentru finantare (5000 EUR).

Proiectul castigator este cel care obtine mai multe voturi. Avem nevoie de votul dumneavoastra pentru a pune in practica ideea noastra si pentru a avea in Brasov prima pista de alergare de acest gen din tara.

Pentru a ne vota, procedura este extrem de simpla si rapida.

1. Faceti click pe link-ul :http://www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html
2. Bifati proiectul ‘PISTA DE ALERGARE LA POALELE TAMPEI, PENTRU BRASOVENI SI NU NUMAI’
3. Introduceti mai jos numele, prenumele si e-mail-ul dumneavoastra
4. Veti primi imediat pe e-mail un mesaj faceti click pe link-ul propus si, astfel, procedura de votare este terminata

Mentionam ca o persoana nu poate vota decat o data.

Va multumim mult de ajutor si speram sa ne vedem in curand la o alergare la Brasov!

Votarea mi-a luat mai putin de 1 minut!

Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1217

One comment

  1. sub tampa acum este o minunata alee [nu stiu cat de naturala este] pe care pe vremuri [cand locuiam in brasov] o “bateam” des. mi-as face griji ca s-a deterioara repede fiind din lemn, dar cunoscand amdinistratia buna a orasului, i agree! so, done!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.