Peste 500 de sportivi au spus da provocarii Herbalife Brasov Triathlon

Anul acesta din păcate, nu am ajuns să fiu prin zona, dar se pare ca a ieșit un eveniment cu totul deosebit 🙂 Nu e nevoie decăt să urmăriți în comunicatul oficial și pozele oficiale.

Brasov, 19 iulie 2015 – Peste 500 de sportivi au luat startul duminică, 19 iulie, la a treia ediție a Herbalife Brașov Triathlon 2015, eveniment organizat sub auspiciile Ministerului Tineretului și Sportului și cu sprijinul Federației Române de Triatlon.

Organizat de Asociaţia Şapte Scări Braşov, în parteneriat cu Clubul Sportiv Smart Atletic, concursul s-a desfășurat în orașul Brașov pe traseul Lacul Codlea, Poiana Brașov și Piața Sfatului și a presupus parcurgerea succesivă a trei probe – înot, ciclism și alergare. Probele de alergare și de ciclism s-au desfășurat pe asfalt, iar proba de înot în Lacul Codlea. Anca Bucur, Miss Fitness Univers a susținut două sesiuni de fitness cu cei prezenți la eveniment în Piața Sfatului. Herbalife Romania a fost sponsorul oficial al evenimentului.

Anca Bucur_Miss Fitness Universe

Ciprian Bălănescu, multiplu campion național la duatlon și triatlon proba olimpică a fost imaginea Herbalife Brașov Triathlon 2015

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Rezultate proba Olimpică (1,5 km înot, 47 km bicicletă, 8 km alergare)

Învingătorul Herbalife Brasov Triathlon, la categoria Individual masculin, proba Olimpică a fost Rendes Csaba, cronometrat cu timpul de 02h 01min 52sec, urmat de Ruzsas David pe locul doi în 02h 03min 40sec, și pe locul trei Ciprian Balanescu, cu timpul 02h 04min 11sec.

La Individual feminin, proba Olimpică, câștigătoarea Eszter Iklodi a trecut linia de finish după 02h 36min 48sec. Poziția secundă a fost ocupată de Koncz Monika cu timpul 02h 41min. 56sec. iar pe locul trei s-a clasat Toma Albert Zsuzsanna cu timpul 02h 47min 22sec.

Fitness in Piata Sfatului

La Stafetă Masculin, proba Olimpică, câștigătoare a fost echipa Mit Brasov, timpul cronometrat fiind de 02h 11min 43sec. Pe locul doi s-a clasat echipa 2 Cat, cu 02h 26min 37sec iar pe locul trei, echipa Jean, Paul si Belmondo cu 02h 39min 07sec.

Rezultate proba Sprint (500 m înot, 27 km bicicletă, 4 km alergare)

Proba de inot

La categoria Sprint Individual masculin, câștigător a fost Andras Kiraly, cronometrat cu 01h 13min 57sec. La feminin, pe locul întâi a ieșit Sebok Klaudia, cu timpul 01h 20min 00sec. Sprint Ștafeta masculin a fost câștigată de echipa Academia de Politie, cu 01h 26min 42sec.

Triatlonul Herbalife Brasov Trithlon a avut și o importantă componentă de responsabilitate socială, o parte din fondurile strânse cu ocazia Triatlonului urmând a fi direcționate către Casa Cireșarii II din București, sectorul 5 și destinate pentru reamenajarea terenului de sport.

Rendes Csaba_locul 1_Proba Olimpica Individual masculin

Cei prezenți la eveniment au putut contribui la această inițiativă cumpărând o brățară personalizată, iar banii strânși fiind donați integral Casei Cireșarii II.

În acest an, pe lângă cadourile oferite de sponsori au fost alocate premii în bani în valoare de 13.200 lei. Herbalife, sponsorul principal al evenimentului a oferit celor peste 500 de participanți produse de nutriție sportivă care să îi susțină în timpul cursei: batoane proteice și băutura izotonică Hydrate H24. Standul Herbalife din Piața Sfatului a fost punctul principal de hidratare al evenimentului unde toți cei prezenți la eveniment au primit Hydrate, băutura izotonică care asigură o hidratare corectă, atât de necesară mai ales în zilele cu temperaturi ridicate.

Companiile care au făcut posibilă cea de-a treia ediție a Herbalife Triathlon Brasov sunt: Herbalife România, Orange Romania, HTC, Paradisul Acvatic.

Partenerii instituționali: Ministerul Tineretului și Sportului, Federația Română de Atletism Primăria Brasov.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.