Motivatie pentru alergare: zombi


Dacă nu ţi-a plăcut ultimul joc de alergare de la Adidas, astăzi am o altă recomandare. De data asta ai un singur rol: eşti supraveţuitorul unei apocalipse şi te fugăresc zombii. Ai numele de cod “Runner 5” şi pe lângă fuga de zombii trebuie să găseşti anumite lucruri care pot ajuta comunitatea ta de supravieţuitori.

Jocul e sub formă de poveste, pe masură ce joci se deblochează noi misiuni, găseşti noi artefacte şi poţi să îţi upgradezi tabăra de bază. Mă gandesc oare să nu prindă pe careva jocul atât de tare şi să se apuce în turele de alergare să ia la bătaie oamenii din jur crezând că vor să îl “infecteze” sau doamne fereşte sa fie lovit de vreo maşină în timp ce e concentrat să nu îl prindă hoardele de zombii.

Proiectul pare ca a atras foarte multă atenţie, obţinând o finanţare de 40.600 euro pe pagina de KickStarter

Jocul o să fie lansat în primul trimestru din 2012, mai multe detalii puteţi afla pe site-ul lor: zombiesrungame.com

Oare o să prindă şi jocurile de genul acesta? O să fie în 2-3-5 ani nişte gameri înrăiţi ai acestui gen? Ar fi interesantă o poză de comparaţie: un gamer de PC şi unul al jocurilor de alergare. Cred că nu trebuie scris care şi cine e ;)).

Aţi juca un astfel de joc?

Prezentare video

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

2 Comments

  1. Chiar ma gandeam aseara ca problema mea cea mai mare la alergare este ca ma plictisesc… uite o solutie, juma’ de ora de joc motivational si-apoi o ora de alergare! 😀 sau invers?…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.