Motivaţia de luni – Rise and shine

De multe ori mă întreb de ce fac asta. Cu atât mai mult dimineaţa când zeci de pitici din cap îmi spun să mai stau un pic, lasă că mai e şi mâine o zi, încă 5 minute. Să ne înţelegem nu sunt deloc o persoană matinală, îmi doresc să devin, însă până acum de fiecare dată când am încercat am cam eşuat.

Săptămâna această însă îmi propună să mă trezesc în fiecare zi la 7:45. Nu ştiu dacă e mult sau puţin pentru alţii, dar asta este scopul meu 😀

Tu la ce ora te trezeşti?

Încearcă săptămâna această să încerci să scazi 15 minute din ora obişnuită.

PS1: Multă baftă Adi!

Peste câteva zile Adrian Ber va porni într-o provocare de zile mari. O alergare peste Făgăraş şi Piatra Craiului, 123km cu 7500 diferenţă de nivel. Cu startul la 3 dimineaţa, apropo de ore de trezire :-P. Vă invit să îl susţinem cum putem pe Adi: cu un like pe facebook, cu un comentariu de încurajare sau o donaţie pentru Pădurea Copiilor, cauza pentru care aleargă Adi. 

PS2: Felicitări!

Felicitări tuturor celor care au participat fie la prima ediţie a triatlonului de la Braşov sau la eXtremeMan Nagyatad în acest weekend. Felicitări în special lui Sergiu şi lui Mugur care în ciuda greutăţilor din cursă au găsit puterea să treacă peste şi să termine cursa!

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

2 Comments

 1. Multam Gabi pentru gandurile frumoase!
  Keep at it cu trezitul devreme, merita orice efort!
  In timpul asta e important sa nu iti stresezi vointa (care stii ca e limitata) cu alte crearea de alte obiceiuri, concentreaza-te doar pe asta daca e important pt tine.
  Daca asa cum esti reusesti atatea, ma intreb daca devii o persoana foarte matinala cred ca vei decola pur si simplu.
  Mai jos de ora 6:00 nu m-as duce daca as fi in locul tau, desi eu am sustinut ca e bine si m-am trezit un an la 5, 5:30. Pana la urma am acumulat o datorie de somn prea mare.

  • Mersi Sergiu de incurajari 😀

   O sa incerc sa scad foarte treptat 🙂 dar oricum mai mult de 6-6:30 nu vreau sa scad :)) As vrea sincer ca sa ajung pe la un 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.