me can skate

Dupa experienta de la inceputul acestui an cu sky-ul am decis ca trebuie sa incerc si un pic de patinaj. Asa ca azi mi-am luat inima in dinti, cardul in buzunar si am fugit pana in real unde am petrecut vre 45 de minute sa ma decid ce patine sa imi iau (nu ca m-as pricepe care era diferenta dintre modele, inafara de culoare 🙂 ).

Dupa un timp de gandire m-am decis la o pereche, mi-am luat si echipamentul de rigoare ( manusi, genunchiere si cotiere ) si pregatit psihic pentru sarabanda de cazaturi ce urma sa o experimentez am plecat cu ele spre casa ( le-am si platit, nu am plecat chiar asa din magazin ).

Ajuns acasa am luat sorelinele si am plecat la patinoar, unde cu inima mica-mica la gandul ca o sa plec de acolo cu genunchi juliti am asteptat rabdator la coada de la inchirieri (tb sa mai luam o pereche pt sorelina mai mica) momentul in care aveam sa intram in arena.

Spre uimirea mea chiar ma pricep :)) mai bine ca la sky. Aceasi problema, mai greu cu opritul dar in rest am reusit sa raman mai tot timpul in picioare.

Sumarul celor 2 ore de la patinoar : lots of fun, DOAR 1 cazatura fara nici o urmare fizica, una usoara doar am pus mainile pe gheata si vreo imbratisari ale panoului de pe margine.

Concluzia:
Me can skate, me has to go more often now to skate ( must put the 200 Ron investment to good use 😀 ).

Cheers.

PS: Sarbatori Fercite