Maratonul Internaţional al Copiilor 2012

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Alimentaţiei, pe 16 octombrie, 235 de copii români au alergat la Maratonul Internaţional al Copiilor, pe Stadionul Dinamo, în cadrul unui eveniment organizat de Salvaţi Copiii România, cu susţinerea Save the Children Internaţional şi Asociaţia Sport pentru Viaţă.

„Maratonul Internaţional al Copiilor” face parte din programul de reducere a mortalităţii în rândul copiilor mai mici de 5 ani, „Fiecare copil contează”, iar scopul său este acela de a atrage atenţia liderilor lumii asupra fenomenului de malnutriţie a copiilor, a treia cauză principală în lume a deceselor acestora.

În calitate de membru de onoare al Salvaţi Copiii România, am avut plăcerea să alerg alături de Gabriela Szabo, Andi Moisescu, Cristina Pocora, Camelia Mihalcea Macoviciuc, Doina Ignat, Dan Cruceru, Melania Medeleanu, Monica Roşu, Diana Oprea, Grigore Cartianu prima lungime a ştafetei, respectiv primii 195m.

A fost un eveniment foarte frumos şi sper să avem cât mai multe evenimente de genul acesta, evenimente care să promoveze sportul în rândul copiilor.

Puteţi găsi un set de poze pe facebook şi mai jos găsiţi în mic filmulet făcut de mine de la eveniment.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.