Maine voi participa la dezbaterea „Campionii se Nasc Acum!”

Consiliul Naţional al Audiovizualului în colaborare cu Asociaţia Student Sport şi Consiliul Naţional al Elevilor organizează mâine, 26 aprilie 2013, orele 09:00 – 14.00, la Palatul Parlamentului – Sala „Drepturilor Omului”, dezbaterea „Campionii se Nasc Acum!”. Sunt foarte curios cum va decurge dezbaterea.

La eveniment participă miniştrii următoarelor ministere: Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Tineretului şi Sportului; personalităţi sportive; reprezentanţi ai mediului academic, ai mass-media, ai agenţiilor de publicitate şi ai societăţii civile.

Temele puse in dezbatere vor fi:
1. Educaţia sportivă timpurie. Un obiectiv esențial al educaţiei media;
2. Interesul public. Rolul important al presei în Educaţia sportivă;
3. Campanii sportive susţinute de mass-media.
4. Obezitatea – boală naţională. România – Locul trei în Europa în clasamentul supraponderalilor, conform raportului OMS (Organizaţia mondială a Sănătăţii)
5.Politici editoriale pentru educaţia sportivă vs. Codul de reglementare a conţinutului audiovizual.

Ce subiecte aţi pune în dezbatere?

Consideraţi-mă un fel de reprezentant al vostru la această discuţie. Ce întrebări aţi dori să pun? Ce propuneri aveţi?

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

2 Comments

  1. eu am ceva intrebari:
    1. ce strategie are actuala guvernare vizavi de educatia sportiva timpurie in afara de media? Se urmareste promovarea sportului in scoala atat in randul copiilor, parintilor, dar si profesorilor de educatie fizica astfel incat sportului sa-i fie acordata o atentie reala?
    2. cam in orice sport (nu vorbim de fotbal, desi se vede si acolo) se poate vedea o scadere radicala si amenintatoare a bazei de selectie in ceea ce priveste crearea loturilor nationale si olimpice la discipline de traditie in Romania. Exista vreo strategie prin care se urmareste readucerea copiilor spre gimnastica, atletism, tenis etc?
    3. Se urmareste acordarea de sprijin prin audio-vizual in ceea ce priveste promovarea si a altor sporturi in special in randul copiilor, dar si parintilor care trebuie sa-si indrume copiii catre sport?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.