Mai ai 4 zile să te înscrii la Crosul Mișcarea face bine cu doar 30 ron

Așa cum anunțam anul acesta caravana Mişcarea face bine va ajunge şi în Braşov. Pe 19 iulie ea va ocupa Piaţa Sfatului şi sunteți invitați să luaţi parte la Cea mai mare ora de sport. Totodată, pentru prima dată în cadrul proiectului Mişcarea face bine, o să şi alergăm la Crosul Mișcarea face bine. Avem o cursa inedită şi specială, un cros cu obstacole, pe o distanţă de 4 km şi care are o cauza caritabilă în spate.

Deci, de dată acesta miza este dublă: alergăm atât pentru sănătatea noastră, cât şi pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Fundeni. Toate taxele de înscriere vor merge către aceşti copii prin intermediul Fundaţiei Romtelecom pentru români.

Aveţi de ales între cros cu obstacole şi cros simplu, ambele de 4km, în funcţie de cât de antrenaţi sunteţi şi cât de mult vreţi să va depăşiţi limitele. Ambele curse vor fi cronometrate cu cip electronic. Toţi participanţii vor primi medalie de finisher, iar cei mai rapizi vor fi premiaţi cu diplome şi cupe.

Kitul de participare

kit-mfb-brasov
Kitul de participare este format din:

  • Tricou oficial Crosul Miscarea face bine
  • Medalie de participare
  • Cip de cronometrare
  • Bidon Powerbar

Înscrierile s-au deschid astăzi și vă puteti înscrie, în limita locurilor disponibile: 300 (200 – cros 4km & 100 – cros cu obstacole), completând formularul online.

Taxa de participare

– 17 iunie – 20 iunie – 30lei/persoana
– 19 iunie – 30 iunie – 45lei/persoana
– 1 iulie – 13 iulie – 50 lei/persoana
– 19 iulie – la fata locului – 60lei/persoana

Multă voie bună şi energie o să va cuprindă când o să treceţi prin faţă scenei, căci cei mai buni instructori de fitness din ţară vor avea grijă ca atmosfera să fie una cât mai sportivă şi antrenantă.

web_Poster-Crosul-Miscarea-face-bine

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.