Ma gandesc sa alerg de Ora Pamantului!

Mâine are loc o campanie foarte făină denumită Ora Pamanatului. O campanie pornită în 2007 şi care acum se desfăşoară la nivel mondial. Ce se întâmpla: stingem luminile pentru o oră. Binenteles că nu salvăm planetă stingând lumina pentru o oră pe an, însă poate aşa conştientizăm că Pământul nu e în cea mai grozavă formă. Poate că printre oameni care îşi dau seama se vor număra şi cei care au putere de decizie. Până una altă eu mă gândesc să alerg cât stingem luminile 🙂

În România, Reinvent Consulting, o companie de consultanţă, continuă pentru al şaselea an consecutiv proiectul “Ora Pământului”. Asta după ce în 2008, România devenea prima ţară din lume, după ţara organizatoare, cu site special dedicat campaniei.

semnatura-ora-pamantului-2013

“Ora Pământului 2013” se desfăşoară sub sloganul “Schimbarea suntem noi!”, având un concept inedit “Eclipsa de bec” şi va fi marcată începând cu ora 18.00, în Parcul Herăstrău – intrarea Charles de Gaulle, printr-o serie de activităţi atractive, organizate de către Reinvent Consulting, împreună cu partenerul principal, Romsuintest Periş: un mini-concert de muzică simfonică susţinut la lumina lumânărilor şi lampioanelor de formaţia Themis, urmat de un recital al fanfarei verzi şi de un show-culinar al finaliştilor Master Chef – D’Artagnan şi Dexter – împreună cu Dan Silviu Boerescu.

La oră 20:30 se sting luminile, timp în care eu mă gândesc să dau o tură, două în jurul lacului. Cine mai are în plan o alergare nocturnă diseară 😀 ?

Mai multe detalii pe:
http://www.orapamantului.ro/noutati

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.