Duelul familiei Solomon … la tenis

Gurile rele spun că eu m-aș descurca la tenis. Acum nu știu de ce, că pentru mine racheta este ca o extensie mâinii. Mai are racheta uneori găuri mai mari și trece mingea prin ea, dar eu nu ratez nici o minge. Pentru a rezolva odata disputa asta, am provocat-o pe Oana la o partidă de tenis. Spuneți voi, cine e cel mai bun?

Mulțumim frumos comentatorului Razvan Norocel!

Totuși pentru tenis adevărat …

Vă invit să urmăriți cele două turnee importante: Turneul de tenis WTA BRD Bucharest Open și Cupa Davis România – Spania. Mai jos găsiți comunicatul oficial al Mercedes-Benz România.

Mercedes-Benz România continuă parteneriatul cu Federația Română de Tenis pentru al treilea an consecutiv și susține sportul alb, în calitate de Mașină Oficială, cu sprijinul Țiriac Auto. Pe toată durata celor două evenimente de amploare din acest an, Turneul de tenis WTA BRD Bucharest Open și Cupa Davis România – Spania, autoturismele și autovehiculele comerciale Mercedes-Benz vor sta la dispoziția sportivilor și oficialităților.

„Tenisul promovează valori pe care Mercedes-Benz le are în ADN. Vorbește despre dinamism, eleganță, precizie, performanță și este un sport orientat către excelență. Este deja o tradiție pentru compania noastră să fim alături de sportivii români care fac performanță în tenis, asigurându-ne că aceștia beneficiază de călătorii la cele mai înalte standarde de confort și siguranță.”, a declarat Philipp Hagenburger, CEO & President Mercedes-Benz România și Managing Director Passenger Cars.

Turneul de tenis WTA BRD Bucharest Open se va desfășura în perioada 9 – 17 iulie, la Arenele BNR din Bucureşti (Str. Dr. Lister, nr. 35, sector 5), iar meciurile din cadrul competiției Cupa Davis România – Spania vor avea loc între 15 și 17 iulie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Pe terenul de zgură de la București se vor confrunta unele dintre cele mai apreciate jucătoare de tenis la nivel internaţional, România fiind reprezentată de Simona Halep, Monica Niculescu, Patricia Maria Țig, Andreea Mitu, Elena Gabriela Ruse și Ioana Mincă. La Cluj-Napoca, jucătorii care vor reprezenta țara noastră în întâlnirea cu Spania au fost anunțați de căpitanul echipei de Cupa Davis a României, Andrei Pavel: Marius Copil, Adrian Ungur, Horia Tecău și Florin Mergea.

În calitate de parteneri ai evenimentelor, Mercedes-Benz România și Țiriac Auto asigură transportul jucătorilor și al oficialilor, punând la dispoziția organizatorilor mai multe modele Noua Clasă E, întruchiparea stilului ultra modern și a caracterului sportiv rafinat, ce nu au egal în segmentul business premium. Designul acestui model combină eleganța modestă cu prezența puternică în fiecare linie. Alături de Mercedes-Benz Clasa E, transportul este asigurat și de modelele Mercedes-Benz GLA, Mercedes-Benz GLC, Mercedes-Benz Clasa C T-Modell, Mercedes-Benz Clasa C, Mercedes-Benz Clasa C-Coupé și Mercedes-Benz CLA.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.