Cum ai vrea să fie orașul alergătorilor?

Dacă ar fi să poți desena orașul ideal pentru un alergător, cum ar arăta el? Cât de des ai vrea să ai surse de apă? Cum ai vrea să fie iluminat traseul? Răspunzând la astfel de întrebări ai ocazia acum să îți aduci aportul la realizarea unei cercetări despre preferințele noastre cu privire la traseele de alergare.

Cu toții ne dorim să avem trasee de alergare cât mai frumoase, cât mai aproape de casă. Dar ce face un traseu frumos, cât de aproape este aproape?

Dana Milea este urbanistă, asistent asociat la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București, dar și alergătoare pasionată. Așa că pentru cercetarea de doctorat a ales o temă, zic eu, fooarte faină!
Își dorește ca prin chestionarul de aici să facă un studiu mai amplu despre elementele care influențează relația alergător – traseu de alergare. Mai concret, studiul își propune să răspundă la întrebarea cum ar trebui amenajate și ce condiții ar trebui să îndeplinească traseele de alergare din spațiul public urban, pentru a răspunde necesităților și preferințelor alergătorilor.

Chestionarul are ceva întrebări, dar eu zic că merită să ne luam puțin timp să îl ducem până la capăt. Așa avem ocazia să definim puțin cam ce ne dorim majoritatea de la un traseu de alergare.

Click aici pentru a completa chestionarul

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.