Invitatie la Retezat Trail Race

Peste două săptămâni, pe 16 iunie 2012, are loc prima ediţie a unei noi curse de trail running: Retezat Trail Race. Organizatori au pregătit un traseu spectaculos în Retezatul Mic: 26km de cu 2300m diferenţa pozitivă de nivel.

Traseu

Traseul Retezat Trail Race 2012 este o buclă de aproximativ 28 km cu o diferenţă de nivel de aproximativ 2300m. Această cursa montană are două urcări importante, una până pe vf. Piule de 1200 m diferenţa de nivel urmată de o a două pe vf. Custura de 900m diferenţa de nivel. şi pentru că după orice urcare trebuie să urmeze şi o coborâre, RTR 2012 va propune să va testaţi abilităţile de coborâtori pe cele două porţiuni de coborâre, una mai abruptă şi scurtă de aprox. 500m diferenţa de nivel din şaua Scorota până la cabana Buta, iar cea de-a două de aprox. 1400m diferenţă de nivel, mai lungă şi mai domoală.

Înscriere

Se poate face online completând formularul de aici. Taxa de participare, în valoare de 60 lei, poate fi plătită cu OP, online cu cardul (detalii la secţiunea înscrieri) sau cash în cazul înscrierii la faţa locului. Pe baza ei poţi participa şi la categoria Open Echipe.

Prezentare

Alte detalii:

-facebook: http://www.facebook.com/pages/Retezat-Trail-Race/294332777324677
-site oficial: http://www.retezattrailrace.ro/

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

2 Comments

  1. Acest concurs va fi pe langa Maratonul Retezat din 4 august? Vroiam numai sa ma asigur ca se va tine si atunci (am vazut pe site ca ar fi vorba de un traseu de vreo 47 de kilometri). Merci!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.