Înscrie-te la Crosul Pădurii fără să plătești!

Ideea a plecat de la Lucian Almarii care ofera aceeasi posibilitate concurentilor pentru Retezat Trail Race. Asadar până pe data de 22 mai 2013 ai ocazia să te înscrii la Crosul Pădurii fără să mai plătești ceva în plus. Da, ai citit bine: ai plătit deja taxa! Cui? Statului. Cum? Prin plata impozitului pe venit în 2012. Cum ajung o parte din acesti bani la noi? Prin redirecționarea către ViitorPlus a 2% din impozitul pe venit plătit de tine în anul 2012.

Cros-fara-taxa-300x300În perioada 15 – 22 mai 2013 te poți înscrie la Crosul Pădurii, la cursa de 3km sau de 10km, doar prin completarea formularului de redirecționare a 2% din impozit și fără să mai plătești taxa de înscriere. Condiția de eligibilitate la completarea formularului este una singură: să fi fost angajat legal în 2012 pentru a fi plătit impozit pe venit!

Înscrierea la Crosul Pădurii completând formularul 2% o poți face în sediul ViitorPlus (Str. Ion Nistor, nr. 2, ap. 01, sector 3, București – în spatele Palatului Șuțu). Vii în sediul nostru, completezi formularul și ești înscris. Te rugăm să ne suni înainte pe 021.210.20.31. Poți veni și cu formularul deja completat dacă vrei (îl poți descărca de aici).

Te așteptăm cu drag!

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.