indemn la miscare – alearga cu Ro Club Maraton

Ce faci weekend-ul viitor ?
Ei bine daca de mult ti-ai propus sa incepi sa faci un pic de miscare dar totdeauna ai gasit o scuza sa nu incepi, acum ai o sansa sa pui in practica acest lucru. Baietii de la Ro Club Maraton impreuna cu comunitatea 121.ro te invita la o alergare de grup pentru amatori. Alergarea va avea loc in Parcul Tineretului incepand cu ora 10.

Nu este o competitie, ci un indemn la miscare pentru sanatate, buna-dispozitie si o ocazie de a cunoaste alti pasionati de alergare.

Chiar daca nu ai mai alergat de mult timp si nu esti in cea mai buna forma, vino alaturi de noi. Vom marca impreuna inceputul unui nou sezon de antrenamente si concursuri pentru amatori, iar Ro Club Maraton te va incuraja si sustine sa reiei un stil de viata activ.

Vom alerga o prima tura in jurul lacului din Parcul Tineretului (aprox. 3 km) intr-un ritm confortabil pentru toata lumea. Cei care nu sunt obisnuiti cu alergarea vor fi indrumati de catre membrii Ro Club Maraton sa alterneze perioadele de alergare cu mersul lejer.

Aceasta actiune este destinata in primul rand amatorilor, indiferent de nivelul lor de pregatire fizica.

La final, fiecare alergator va primi o diploma de participare, reviste Men’s Health, bauturi de rehidratare din partea Gatorade, un minighid de nutritie sportiva, materiale informative din partea Ro Club Maraton. De asemenea, va avea loc o tombola la care poti castiga suplimente nutritive oferite de firma Sponser.

Asadar, duminica 22 martie, incepind cu ora 9 dimineata, te asteptam pe platoul din fata Salii Polivalente. Toti participantii sunt rugati sa se inscrie pe listele oferite de organizatori, pentru a primi la final diplome de participare. Inainte de antrenamentul propriu-zis vom face impreuna o incalzire, iar alergarea va incepe la ora 10. Actiunea va avea loc indiferent de conditiile meteo din ziua respectiva.

Mai multe detalii :
maraton.info.ro
forumul maraton.info.ro
121.ro

Evenimentul este sprijinit de: Men’s Health (revista de lifestyle pentru barbati), Sponser (producator de suplimente nutritive pentru sportivi) si Gatorade (producatorul bauturii de rehidratare Gatorade).

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.