Incepe provocarea Isostar Run Europe 2017

Lansată anul trecut, competiţia Run Europe Isostar, revine pe 23 septembrie cu o nouă ediție. Finalizeaza o serie de provocări în perioada 23 septembrie – 29 octombrie 2017 și ai șansa să câștigi o participare la unul din cele 10 maratoane de top din Europa.

Mai multe detalii despre provocarea Isostar găsiți în comunicatul oficial de mai jos.

Antrenează-te și câștigă participări gratuite la maratoane din Europa!

Isostar, lider de nutriție sportivă în Europa, lansează pe 23 septembrie o nouă ediție a competiţiei Run Europe, ce îi ajută pe participanţi să își îmbunătăţească performanţele de alergare şi, la finalul celor 5 săptămâni, să poată participa la unul din cele 10 maratoane de top din Europa, dacă vor câștiga. Lansată în 2016, platforma reunește online comunitatea maratoniștilor europeni din 15 țări și le oferă acestora ocazia de a se antrena virtual împreună, de a-şi compara performanţele şi a alerga la maratoane de top din Europa.

Run Europe 2017 se desfășoară în perioada 23 septembrie – 29 octombrie 2017 și oferă alergătorilor un program de antrenament pentru următorul maraton, prin provocări accesibile și premii atractive. Astfel, participanții trebuie să finalizeze, în ordine, o serie de provocări sportive pentru a intra în lupta pentru marele premiu – șansa de a câștiga un maraton european cu toate costurile incluse!

Ediţia de anul acesta cuprinde 3 etape diferite, consecutive, respectiv 3 obiective de alergare precise și ascendente ca dificultate: o sesiune de alergare de 10 km, o sesiune de alergare de 1 oră și 30 minute, respectiv alergarea distanței de maraton, 42,195 km, în cel mult 3 sesiuni de alergare. Fiecare provocare sportivă trebuie îndeplinită într-un anumit interval de timp pentru ca obiectivul să fie validat.

La finalul fiecărei etape, toți participanții care au îndeplinit obiectivul participă la o tragere la sorți și 3 dintre aceștia au șansa de a câștiga kituri de antrenament cu produse Isostar.

După îndeplinirea ultimului obiectiv toate înscrierile valide vor intra în tragerea la sorți pentru marile premii, ce va avea loc pe 14 noiembrie 2017. Premiile constau în 2 pachete all inclusive pentru 2018 la unul dintre maratoanele de top din Europa (Paris, Hanovra, Bordeaux, Geneva, Riga, Amsterdam, Bruges, Veneția, Wachau sau Viena), cu toate cheltuielile acoperite (transport, cazare și înscriere).

Se acordă un premiu la categoria masculin și unul la feminin.

De asemenea, pentru competitorii din celelalte țări, sunt disponibile și premii constând în participări gratuite la Maratonul Internațional București din 2018, evenimentul din România fiind pentru al doilea an selectat în clubul maratoanelor de top din Europa în cadrul competiției Run Europe.

Pentru a lua parte la această experiență unică, iubitorii de mișcare trebuie să urmeze 3 pași simpli: să își creeze un cont Run Europe, să conecteze aplicația de alergare favorită (din lista aplicațiilor participante) și să înceapă să alerge. Toți kilometrii alergați vor fi sincronizați automat, cu ajutorul unei game largi de aplicații compatibile: Runtastic, Strava, Runkeeper, Garmin, Nike +, Fitbit, Polar, Suunto, Tom Tom, Jiwok sau Kettmaps.

Detalii și înscriere pe www.runeurope-isostar.com/.

Succesul înregistrat de prima ediție Run Europe ne-a încurajat să continuăm și anul acesta, cu o platformă îmbunătățită, la care poate avea acces un numar mai mare de alergători amatori. Ne dorim să transformăm această experiență în cea mai așteptată competiție sportivă virtuală a sezonului. În 2016, la prima ediție Run Europe, România a avut o prezență impresionantă comparativ cu alte țări cu tradiție în sport, situându-se pe locul 2 ca număr de participanți înscriși. Iar această poziție vine ca o confirmare suplimentară a interesului crescut manifestat de români pentru un stil de viață sănătos, cu focus pe mișcare. Mult succes tuturor alergătorilor!” a declarat Adelina Păsat, Director Comercial Isostar România

________________________________________________________________________

Creată în 1977 de medicul elvețian Dr. Wander, Isostar este astăzi una dintre cele mai cunoscute și iubite mărci de nutriție sportivă din Europa. In 2017 Isostar aniversează 40 de ani de la lansare! Produsele Isostar sunt fabricate doar din ingrediente alimentare, respectând toate normele antidoping internaționale în vigoare.

În România marca are o prezență continuă din mai 2009, devenind în scurt timp marca numărul unu de nutriție sportivă și la nivel național. Astăzi Isostar are cel mai variat portofoliu de produse, cu peste 50 de referințe acoperind nevoile sportivilor din diverse discipline, indiferent de nivelul de performanță, atât înainte, în timpul cât și după efortul sportiv.

Isostar susține cu mândrie sportul românesc fiind partener oficial de nutriție al principalelor cluburi și federații sportive și a mai multor asociații sportive profesioniste sau de amatori. Isostar este partener oficial de nutriție al unor sportivi profesioniști sau amatori cu performanțe deosebite în domenii precum ciclism – Alexandru Ciocan, Andrei Nechita, Răzvan Jugănaru, echipa CSA Steaua Cycling Team, echipa Daimon Cycling Team; alergare: Andrei Rosu, Emanuel Trandafir; tenis – Mihaela Mărculescu, speranță a noii generații de tenismene române, Lili Dragomir (Danci) – maraton, Alexandru Toma, Daniel Attila – triatlon, Florin Munteanu – trail și mulți alții.

 

 

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.