Invitație la pedalat – I wheel for Moinești Zemeș 2017

Sufletul meu de moldovean se bucură maxim când văd evenimente sportive pe meleagurile natale. Cu atât mai mult când sunt chiar din județul Bacău. Chiar daca nu sunt foarte multe, ușor unele se transformă în tradiție. Printre ele este și I wheel for Moinești Zemeș, competiție de MTB organizată anul acesta pe 24 septembrie și ajunsă la ediția cu numărul patru.

Indiferent de nivel, dacă sunteți în zonă, sigur găsiți o distantă potrivită la care să participați. Puteți opta între:

  • TRASEUL A (Traseul VERDE)  – 10 km, 10-13 ani
  • TRASEUL B (Traseul PORTOCALIU)   –  40 km, 14 – 40+ ani
  • TRASEUL C (Traseul ALBASTRU)  –  75 km, 18 – 40+ ani

Detalii complete despre traseu găsiți pe pagina de aici.

Pentru înscriere în competiție, trebuie să accesați acest FORMULAR. Prinde ultimele zile de înscriere până pe 22 septebrie cu o taxă mai mică de 85 ron. Dar dacă nu apuci să o faci, poți să te înscri și la fața locului, taxa de participare fiind de 100 ron.

Cei competitivi se vor lupta pentru premiile in valoare totală de 25.000 ron. Premiile sunt asigurate de către Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Moinești.

Competiția este un proiect de dezvoltare comunitară organizat cu sprijinul OMV Petrom și susținerea Primăriilor Moinești și Zemeș. Și anul acesta banii stransi din taxele de înscriere vor fi folosiți pentru susținerea copiilor cu dizabilități Grad 1 Grav din Moinești și Zemeș, în vederea accederii acestora la terapii complementare, care să le amelioreze starea de sănătate.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.