Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

In 32 de zile voi pleca in Trans Romania Run

3.27K 18

Stiam proiectul lui Serban Chiurlea: Trans Romani Run, de mai demult, insa nu mi-am permis sa visez prea mult la el. Parea ceva foarte dificil: traversarea Romaniei de la Constanta la Vama Bors, o medie de 59 km in fiecare zi, timp de 14 zile. Serban a ales un motto perfect pentru aceasta cursa: Diagonala Nebunilor.
Astazi insa sunt bucuros sa spun: voi fi prezent in Constanta la start. Nu stiu daca sunt pregatit fizic, nu stiu cum voi rezista psihic a doua zi, a treia si pana la final, dar sunt sigur ca voi da tot ce pot sa trec, pana si taras, linia de finish: 14 zile si 822km mai tarziu.

Participanti

Vom fi 5 participanti care vom incerca sa facem tot traseul: Serban Chiurlea, Daniel Musat, Zinz Corin, Emanuil Rednic si subsemnatul.
Pe langa noi vor mai fi persoane care vor incerca sa faca anumite etape: Cristian Chiurlea, Tudor Butu si Marian Chiriac

Lista updatata cu participanti poate fi gasita si pe site-ul oficial al proiectului.

Date tehnice

Perioada: 19 iunie – 2 iulie
Lungime: 822km
Durata: 14 zile (medie 59 km/zi)
Traseul pe care il vom parcurge este in mare: Constanta – Crucea – Vadu Oii – Merei – Nehoiu – Fagaras – Agnita – Medias – Baisoara – Huedin – Oradea – Bors.

Fiind vorba de o cursa asa mare o sa am un insotitor pe traseu (ms frumos Oana), care va merge cu masina si probabil ne vom intalni din 5 in 5 km ca sa imi ofere apa, geluri etc, un fel de punct de alimentare mobil.

Etapele zilnice pot fi gasite aici.

Ganduri si framantari

Acest proiect va fi de departe cea mai dura cursa pe care am facut-o pana acum. Ce ma sperie putin e ca este mult peste ce am facut eu pana acum ca si durata si distanta, insa am un pic incredere in rezistenta mea la oboseala pe care am testat-o putin la cele doua curse de Carpathian Adventure, Marathon 7500 si cu ocazia duatlonelor de weekend ;)). Desigur nu prea se pot compara, dar trebuie sa ma imbarbatez si eu cumva.
Sunt convins ca o sa fie foarte, foarte greu, dar cred ca fiind mai multi nebuni in aceasta aventura ma va ajuta foarte mult sa ma ridic dimineata si sa imi tarai picioarele primii 3-4km pana intra iar in ritm (cel putin sper ca vor intra).

Voi luam cu noi o camera video, un laptop cu un stick de net si vom incerca sa postam aproape zilnic: ce facem, unde suntem, poze, speram si filmulete.

Sa ne tineti pumnii !!

18 Comments

 • Emilian Nedelcu says:

   Bafta! Astept cu interes relatarile tale.

 • Gabriel Gmc says:

   mult succes! abia aștept să îți văd și să îți citesc peripețiile

  • gabi solomon says:

   [email protected]:disqus Multumesc frumos.

 •  Sincer, altceva decât ca ați înnebunit și ca va țin pumnii nu am ce sa va spun! :)) Multa bafta!!!

  • gabi solomon says:

   [email protected]:disqus Ce sa facem si noi daca nu ne mai ajung maratoanele ;))

  • gabi solomon says:

   [email protected]:disqus Ce sa facem si noi daca nu ne mai ajung maratoanele ;))

 • silviu balan says:

  Bafta multa! Fain Proiectul, m-as alatura si eu pentru vreo 2 zile, in etapele VII-VIII.

 • Cosmin says:

  Bafta! vom face cu siguranta galerie pe traseu.

  • gabi solomon says:

   [email protected]:disqus Ms frumos. Iti vom fi foarte recunoscatori pentru galerie, numai sa nu te superi daca vii in ultimele zile si fetele noastre nu vor mai arata asta ;))

 • edi says:

  pe data de 19 iunie o sa fiu la Mamaia, asa ca la start te voi putea insoti o bucata de drum, numai ca sa ne spui locul de star al proiectului vostru.

 • Curaj si bafta! O sa-ti urmaresc turul Romaniei!

 • […] Solomon e un nebun frumos, nu vă lăsați înșelați de titlu . După ce a alergat peste 820 de km în 14 zile, în ceea […]

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.