Herbalife România a lansat gama de nutriție sportivă Herbalife24

Herbalife România trece intră din ce în ce mai mult în lumea sportului. La începutul anului au început cu susținerea sportivilor Anca Bucur, Miss Fitness Univers, și Ciprian Bălănescu, campion balcanic si campion național al României la triathlon, duatlon şi aquatlon. Au continuat cu susținerea primei ediții a Triatlonul Herbalife Buftea în iunie. Iar acum pe final de an, Herbalife România anunţă lansarea unei noi game de produse premium, Herbalife24, prima gamă completă de nutriţie care susţine performanţa sportivă și este recomandată atât sportivilor profesioniști cât și pasionaților de sport care înțeleg importanța unei nutriții adecvate.

Mai jos găsiți mai multe detalii din comunicatul oficial.

Gama Herbalife24

Gama Herbalife24 include cinci produse premium destinate celor trei momente cheie – înainte, în timpul şi după antrenament: Formula 1 Sport, Hydrate, Prolong, Rebuild Strength și Rebuild Endurance.

Fiecare produs joacă un rol esențial în rutina zilnică a unui sportiv: Formula 1 Sport conține proteine din zer şi cazeină de foarte bună calitate, care ajută la creșterea masei musculare și funcționează ca înlocuitor de masă; Hydrate asigură echilibrul hidroelectrolitic și susține nivelul energetic prin aportul de vitamine B (incluzând B1 și B12); Prolong este o băutură izotonică care oferă energie, protecție și hidratare în timpul antrenamentelor foarte intense; Rebuild Endurance susține recuperarea după exerciții aerobe, intense, care necesită restabilirea nivelului de glicogen și refacerea musculară, în timp ce Rebuild Strength susţine recuperarea după antrenamentele anaerobe şi ajută la refacerea rapidă şi creșterea masei musculare.

Produsele au fost create și dezvoltate în cadrul departamentului de cercetare Herbalife din Los Angeles de către o echipă compusă din medici, cercetători și oameni de știință. Gama a fost creată cu ingrediente ce oferă posibilitatea de personalizare a programului în funcţie de nevoile specifice, în funcție de tipul de antrenament și intensitatea efortului depus, în cazul fiecărui tip de sport.

Sunt mândru de lansarea în România a gamei de nutriţie sportivă Herbalife24 care completează perfect oferta de produse existente. Excelenţa sportivă are la bază un plan de nutriţie complet și personalizat, iar Herbalife oferă acum susţinere eficientă atât sportivilor de performanță cât și persoanelor care fac mișcare în mod regulat și susținut
a declarat Romeo Căzănescu, Country Manager Herbalife România.

Gama Herbalife24 beneficiază de trasabilitatea lotului care le garantează sportivilor profesioniști faptul că produsele și suplimentele folosite sunt conforme cu orice test antidoping sau de screening existent la ora actuală. Fiecare produs este testat de o terţă parte, pentru depistarea substanţelor interzise şi poate fi verificat pe site-ul http://www.nsfsport.com/about.asp

Herbalife devine sponsorul ofical în nutriție al echipajului de canotaj, dublu rame feminin, categoria ușoară

Echipa de canotaj - Ionela Livia Lehaci și Andreea Asoltanei_1

În cadrul evenimentului de lansare, Herbalife România a anunțat un parteneriat de susținere al echipajul de canotaj – dublu vasle feminin, categoria usoară, format din Ionela Livia Lehaci și Andreea Asoltanei. Beneficiind de susţinerea preşedintelui Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, Herbalife va colabora cu întreaga echipă care le susține pe cele două sportive pentru a dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie prin intermediul unei game complete special creat pentru activitatea lor sportivă.

Pentru mai multe informaţii legate de compania și produsele Herbalife puteţi accesa website-urile www.herbalife.com, www.herbalife.ro

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

2 Comments

  1. Eu sunt sportiv de performanta in fitness ai powerlifting si as vrea sa stiu daca aceste produse de la Herbalife ma pot ajuta sa imi imbunatatesc performantele sportive in special in privinta rezistentei la efort si a fortei maxime pentru o repetare. Unde pot afla mai multe informatii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.