Gerar 9 – noi experiențe

Semimaraton Gerar a fost mereu o șansă de a experimenta și încerca lucruri noi. La acest eveniment “ne facem de cap” în anumite privințe, dar probabil de asta este și evenimentul meu de suflet.

Dincolo de ideeile noastre trăznite, soarta și vremea pare că dorește să ne vină în ajutor. În 2014, am avut o ediție, pe cod portocaliu de ger și ninsoare. Ediție ce a devenit o legendă și o amintire frumoasă. În oraș nu se putea intra nici cu mașina, nici cu avionul, dar nebunii alergau de zor.

Și anul acesta nu a fost mai jos, dar să începem cu ..

Cu ce ne-am jucat anul acesta

Am continuat medalia pentru a pregatii piramida pentru ediția aniversară, o nou design pentru sacoșa de la Atelierul de Pânză și am realizat noi trofee creative cu ajutorul Inei Dumitriu.

Pentru Buff, după mai multe ediții în care am realizat căciuli și sepci am decis să revenim la tradiționala bandană. De data aceasta dintr-un material nou, Thermonet, care sperăm să vă placă și voua.

Radu Preda, mi-a făcut de sărbători o surpriză plăcută cu un sticker NFC. Așa că am furat ideea și am făcut niște panuri de informare mai interactive. Dacă că interesează niște statistici de cât au fost folosite găsiți aici.

Bursa Gerar

Această inițiativă, este cred cea de care mă bucur cel mai mult. Începând cu această ediție am decis să acordăm, anual, o bursă pentru un tânăr sportiv cu vârsta între 10 și 17 ani care practică, în mod constant și cu rezultate promițătoare, în ultimii 2 ani, una din disciplinele de atletism, alergare montană, triatlon, duatlon.

Am reușit să strângem aici 10.000 lei pentru viitorul beneficiar al bursei. Mai multe detalii despre gerar.ro/bursa-gerar/

E vreme de Gerar

Anul acesta am avut parte de o nouă experieță cu vremea. Anul acesta am experimentat gheața. Atât cei din cadrul Politehnicii, cât și din echipa de voluntari au făcut traseul să arate impecabil. Au fost înlăturați crengi, copaci. S-au curățat aleei de acoperite cu gheață.

Iar ca să fie experiența completă, am avut de înlăturat un copac în timpul cursei. Un copac verde pe care l-au lăsat rădăcinile. Trebuie să recunosc că a fost o experiență de Gerar. Una în care s-a văzut ce înseamnă lucrul în echipă. În 3 oameni, nu am reușit să îl mișcăm un milimetru. Dar am adăugat încă vreo 5 și acum am ceva nou de trecut la CV 🙂

Multumesc echipei Gerar!

La final pot spune că a fost un eveniment la care m-am simțit extrem de bine. Asta în ciuda provăcărilor de tot felul. Acest lucru este datorat în special:

  • Oamenilor din echipa de organizare: Oana Solomon, Andrei Chirtoc, Constantin Negrut, Ilinca Marcu, Andreea Nica, Ramona Grozavescu, Claudiu Antal, Corina Angelescu și chiar dacă nu au putut ajunge anul acesta, nu pot să nu îi includ pe Alina Ilie și Marius Speriatu.
  • Voluntarilor inimoși care au facut față cu voie bună tuturor provocărilor. Mulți dintre ei care sunt alături de noi de câteva ediții bune.
  • Partenerilor nostri organizatorici: Facultatea de Inginerie Electrica, Universitatea Politehnica Bucuresti si Bucharest RUNNING CLUB pentru tot ce-ati facut in aceste zile pentru a avea un traseu curat si o organizare la inaltime
  • Partenerilor: Buff Romania, CompresSport, SportGuru, Mizuno, CityGrill, Preda Publishing, Rexona, Pepsi, Gatorade, Apa Bucovina, Varta, L’ Atelier des Fêtes, Livezile Dobrinoiu, Hot Pod Yoga, Madam Mitza, Aviatiei Wellness Center, CarPath, parteneri de bine Galantom, Pădurea Copiilor.

Va multumesc tuturor și să ne vedem cu bine la ediția aniversară!

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.