Echipele Romaniei la Jocurile BMW X3

Acum cateva saptamani participam la preselectia pentru Jocurile BMW X3.
Pentru cei care nu stiu despre ce e vorba, este concurs pe echipe la care vor participa 60 de echipe de sportivi amatori din 18 tari, concurand la 6 probe fizice: schi, sailing, mountain-biking, alergare, golf, condus pe circuit cu BMW X3 si o proba surpriza de creativitate. Fiecare echipa este formata din trei membri, fiecare concurand la doua din cele sase probe.

Astazi am onorea sa va prezint componenta celor doua echipe care vor reprezenta Romania la Jocurile BMW de la Geneva.

National Team Romania

Desi initial era vorba ca echipele vor concura impreuna la preselectie, pana la urma s-a decis alegerea celor mai buni pe fiecare proba. Desi nu stiu nivelul celor care au venit la preselectie, pot spune ca ma simt mandru si fericit sa am asemenea colegi de echipa, inca nu ii stiu personal, dar din “CV-ul” lor cred ca se vede clar pasiunea lor pentru probele la care participa.

Gabriel Solomon

Probe: running, biking

Nu am anuntat pe blog pana acum, dar m-am calificat pentru echipa Romanie :D.Dan Miron

Probe: sailing, ski

Casatorit, 45 ani, si mandrul tata al unui baiat de 18 ani. Sef promotie 1991 la IPB – Mecanica – Masini Termice – Motoare, acum director dezvoltare la TCE – firma de transport curierat si cargo.
Ii place miscarea sub toate formele ei: tenis camp, fotbal, drumetii montane, bicicleta, inot, aerobic.
Este posesorul unei motociclete BMW GS 650 Dakar, precum si a unei “barcute cu vele“. Nu stiu cum se descurca la ski, dar la sailing o sa fim mandri sa il avem in echipa, el avand Brevet Open Water Advanced PADI.Mircea Poiana

Probe: golf, driving

Este din Timisoara, 32 de ani, de profesie inginer electronist.
Golful pentru e mai mult decat o pasiune, “e o mica obsesie”, dupa cum spune el. Al doilea sport, raliurile, a fost o pasiune arzatoare a lui, pe care a practicat-o de la 18 ani pana la 26. Acum nu mai are sa mult timp pentru ea, dar crede ca isi va intra repede in forma.

VIP Team Romania

Prima oara cand am citit regulamentul competitiei si am aflat ca una din echipe va fi formata din celebritati nationale selectate discretionar de organizator, ma gandeam ca va fi vorba de e o echipa de vedete care fac prima pagina prin Click. Din fericire ,m-am inselat amarnic, oamenii selectionati sunt pasionati, care fac miscare, chiar la un nivel peste majoritatea oamenilor. Nu mai continui, cred ca prezentarea lor o sa va convinga despre ce vorbesc.

Adrian Nanulescu

Adrian Nanulescu

Probe: running, biking

Pentru multi bicicilisti din Bucuresti el este un simbol, o raritate, una care speram sa o vedem cat mai des. Este director la o multinationala si merge cu bicicleta la birou, nu oricum, ci in costum. Mai multe in articolul din Gandul sau in reportajul ProTV de mai jos.
Insa Adrian Nanulescu participa si la concursuri de triatlon, spre exemplu, anul trecut a facut parte din echipa Smart Atletic cu Vlad Stoica si Horia Colibaseanu la Ironman Xtrememan Nagyatad
.


Lucian Mândruţă

Probe: sailing, driving

Desi Lucian este cunoscut mai mult pentru pasiunea pentru bicicleta, asta si din cauza proiectului “Cu bicicleta la mare“, proiect initial de Bate Saua Sa Priceapa Iapa, el are o pasiune si pentru sailing.
Am gasit pe blogul velierului Allegro, o referinta la acest lucru, Lucian participand la Regatta Mediului in echipa Bora, Echipa de yachting.Daniel Condratov

Probe: golf, ski

Daniel Condratov este absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport, fost sportiv de perfomanta, ca jucator de handbal in divizia A.
Este un skior cu experienta: “de la virsta de 5 ani ma joc cu ele in zapada…”

Golful este cea mai recenta dragoste a lui si este foarte pasionat de acest frumos sport. Are in palmares multe victorii la diverse concursuri de golf, clasindu-se pe podium la Campionatele Nationale de 2 ori.

Este presedinte al Asociatiei Jucatorilor de Golf din Romania si scrie pentru revista Jucatorul de Golf.

Sa ne tineti pumnii 😀

Nu stiu cum o sa fie proba 7, dar cu siguranta va fi fun.
Inca 23 de zile si plecam 😀

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.