DHL Carpathian Marathon susține visurile sportivilor paralimpici români

Jocurile Paralimpice de la Tokyo sunt după colț, astfel că susținerea Comitetul Național Paralimpic cred că este cu atât mai bine venită. Așă că, acum ai un motiv în plus să participi la DHL Carpathian Marathon powered by MPG.

Mai jos găsiți comunicatul oficial cu toate detaliile despre acest parteneriat.

  • DHL Carpathian Marathon powered by MPG este pentru al cincilea an consecutiv alături de sportivii paralimpici români;
  • O echipă de ștafetă formată din atleți paralimpici va lua startul, pe 22 iunie, în competiția de la Cheile Grădiștei Fundata;
  • Ziua Sportului Paralimpic, eveniment desfășurat pentru al doilea an consecutiv, cu prilejul DHL Carpathian Marathon powered by MPG;
  • Înscrierile continuă pe www.maratondhl.ro, secțiunea Înscriere;

DHL Carpathian Marathon powered by MPG continuă tradiția și investește în viitor, în performanță și în sport! Pentru al cincilea an consecutiv, evenimentul susține Comitetul Național Paralimpic și pe acești sportivi de excepție, care își doresc să aducă cinste României și să ne reprezinte cu succes la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020. Pentru a le îndeplini visul, DHL Carpathian Marathon powered by MPG, împreună cu sponsorii evenimentului, și-a propus să doneze o sumă cât mai mare posibil către această cauză. Astfel, toți concurenții care vor lua startul pe 22 iunie, la Cheile Grădiștei, nu numai că se vor putea bucura de o experiență fabuloasă pe culmile Carpaților, dar vor și scrie o poveste frumoasă despre omenie și bunătate, despre recunoștință și apreciere la adresa sportivilor paralimpici români.

În acest an, alături de toți participanții la eveniment, se va alătura la start o echipă de ștafetă formată din trei atleți paralimpici, oferind un exemplu de motivație și determinare.

În plus, ca o continuare a proiectului inițiat în 2018 în cadrul DHL Carpathian Marathon powered by MPG, Ziua Sportului Paralimpic se va desfășura, și în acest an, în Race Village-ul de nivel olimpic de la Cheile Grădiștei. Așadar, pe 22 iunie, toți cei prezenți la DHL Carpathian Marathon powered by MPG vor avea șansa să cunoască mai multe despre cauza socială pe care evenimentul a ales să o susțină în ultimii cinci ani. Participanții vor putea astfel interacționa cu sportivii paralimpici, le vor afla obiectivele și planurile de viitor și, mai mult decât atât, vor putea juca diferite sporturi împreună cu ei, precum tenis de masă sau tenis de câmp, tir cu arcul, blind football și goal ball.

Nu avem cuvinte să ne exprimăm aprecierea față de sprijinul oferit de DHL Carpathian Marathon powered by MPG! Înseamnă enorm de mult pentru sportivii noștri să fie susținuți prin donații, pentru al cincilea an consecutiv, de acest eveniment de alergare montană de top din România. Comitetul Național Paralimpic continuă să lupte pentru visurile sportivilor săi, scopul pentru acest an fiind să reprezentăm România la cel mai înalt nivel, la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020. Investim în echipa noastră, în timp ce DHL Carpathian Marathon powered by MPG susține performanțele sportivilor paralimpici și crede în visurile și în viitorul lor. Suntem mai mult decât recunoscători și mândri să continuăm acest parteneriat

a spus Sally Wood-Lamont, președintele Comitetului Național Paralimpic.

Oferă-ți șansa unei aventuri de 10! Trăiește experiența DHL Carpathian Marathon la cea de-a X-a ediție!

Înscrierile la DHL Carpathian Marathon powered by MPG continuă pe www.maratondhl.ro, secțiunea Înscriere! Invitația de participare la probele de Maraton, Semimaraton, Ștafetă sau Crosul Copiilor este deschisă pentru toți cei ce iubesc sportul, natura și adrenalina și vor să-și ofere șansa unei experiențe de 10, în inima Carpaților. Până pe 31 mai, puteți beneficia de pachetul Regular, la prețul de 125 lei / participant pentru persoanele fizice și 140 lei / participant pentru companii. După 1 iunie, înscrierea se face contra sumei de 140 lei / participant pentru persoanele fizice și de 160 lei / participant pentru companii.

Ediția 2019 a DHL Carpathian Marathon este organizată în parteneriat cu MPG România, lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate participanților amatori, cu o experiență semnificativă care include organizarea a peste 5.300 de evenimente sportive.

Evenimentul este susținut de sponsorii Generali, Medlife, Barilla și Goldnutrition și îi are ca suporteri pe La Vitta, Buff Romania, 4X4, Superfit, Terapie prin mișcare, Organic India, ALKA, Easy Plast, Recosport, Orlandos, Torockoi, Julis Meinl, Temad si Runningwarehouse. CNN este partener oficial pentru Crosul Copiilor, Banca Transilvania se alătură ca sponsor principal al acestei curse, iar Lego și Napolact, ca sponsori. Companiile Polach, Digisign, Bachmann si Vora Invest susțin echipele de voluntari care aleargă pentru cauza evenimentului.

Ziua Sportului Paralimpic are ca partener oficial pe Kaufland Romania, iar Sunnto s-a alăturat ca sponsor al evenimentului.

Evenimente partenere: Bucharest International 10K și Brașov Marathon.

Le mulțumim partenerilor media care s-au alăturat evenimentului și ne susțin în campania de promovare: Radio ZU, Adrenallina, Alerg.ro, Business Cover, Business Review, GOKID.ro, News.ro, Sunt-în-formă.ro, Ziarul de Sport și 4run.ro.

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro și vă ținem la curent cu toate noutățile pe pagina Facebook DHL Maraton.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.