Câștigă un cyclebreak la Tour of Bihor 2019

Turul Ciclist al Bihorului este de anul acesta încadrat cu o treaptă mai sus, la categoria 2.1. A patra ediție și cu o propunere pentru suporteri, una de câștiga o experiență de neuitat la Turul Bihorului #bepartofit.

Competiția readusă la viață în 2016, după 30 de ani de absență, Turul Ciclist al Bihorului este anul acesta la a patra ediție și se va desfășura între 6-9 iunie.

20 de echipe din World Tour, Professional Continental și Continental provenite din țări precum Italia, Franța, Germania, Cehia, Austria, Bulgaria, Malaezia, Turcia, România, Ungaria, Serbia, Moldova, SUA și Marea Britanie se vor întrece pentru puncte UCI de care au nevoie pentru calificările de la Jocurile Olimpice 2020, cele 5 tricouri puse în joc, titlul de cea mai bună echipă și premii în valoare totală de 10.095 euro.

#BePartOfIt.

Vino la Tour of Bihor și fii suporter profesionist! Află ce personalitate de FAN ești și intră în cursa pentru MARELE PREMIU: Un weekend pentru 2 persoane la Oradea, o experiență de neuitat la Turul Bihorului – posibilitatea de a fii suporter din mașina oficială a turului, pe perioada concursului, networking cu concurenții și organizatorii, comentarii cu prezentatorii concursului.
Detalii și înscriere aici.

“Și anul acesta propunem un traseu spectaculos ca peisaj, dar mai ales dificultate – 620 de km în 4 zile. Păstrăm formatul de 2 etape și 2 semi-etape, cu un contratimp în Oradea, însă mutăm etapa cu finish în cățărare la Padiș”

anunță organizatorii.

Din România participă 2 echipe – Team Novak și Team Giotti Victoria.

Celor 160 de sportivi profesioniști internaționali li se vor alătura și în 2019 aproximativ 250 de sportivi amatori, căci Turul Bihorului este din nou etapă Road Grand Tour. În acest fel, aceștia din urmă vor beneficia din nou de același suport (arbitri, caravană auto, motoriști pentru siguranță etc.) ca și cicliștii profesioniști.

Turul Ciclist al Bihorului nu poate fi complet fără prezența viitorilor cicliști, astfel încât se continuă Racing Kids, cursa la care copiii își testează abilitățile la mersul pe bicicletă și își înmulțesc cunoștințele despre educație rutieră în cadrul cursului “Micul Velo Rutier”. La fel ca anul trecut, când Turul a fost prima cursă ciclistă profesionistă din România difuzată integral live în mediul online, și anul acesta Turul Bihorului va putea fi urmărit în direct pe pagina de Facebook, cât și pe site – www.tourofbihor.ro. De asemenea, comentatorii acestei ediții vor fi tot Alex Ciocan, fondatorul Road Grand Tour, Memo Sebastian Vrânceanu, realizator și prezentator la Radio Guerrilla și Cătălin Cîrnu, comentator de evenimente sportive

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.