De pe internet adunate

Nu ştiu dacă aţi păţit vreodată să ajungeţi pe o pagină pe internet şi să realizaţi că nu ştiţi cum aţi ajuns acolo. Ei bine în aceste aventuri pe internetzi uneori plecând de la un articol de pe google reader ajung peste vreo 5-6 pagini mai încolo să descopăr unele lucruri interesante, uneori amuzante. Ca să nu râd ca un egoist, am decis să le împărtăşesc cu voi.

Încălţari minimaliste

Astăzi am descoperit un nou produs în lumea încălţărilor minimaliste. Inspiraţi probabil de epoca cavalerilor teutoni am dat peste PaleoBarefoots®. Cerculeţul ăla este pentru copyright ;). Ei susţin că aceste încălţari sunt cu adevărat minimaliste. Cu ele vei simţi pământul, apa, elementele naturii. Eu am doar o curiozitate: oare nu sunt un pic masochiste, nu te dor talpile de la zalele alea? Eu personal sunt mai sensibil şi cred ca m-ar gâdila :-p.

În plus aceste inovaţii nu sunt tocmai un chilipir, la cei 170 euro pe care trebuie să îi scoţi din buzunar e bine ca vin cu garanţie de returnare de 30 de zile. Ipotetic vorbind, dacă ar costa sa zicem un 50 lei, aţi da banii pe aşa ceva ?

Dacă doriţi mai multe informaţii sau credeţi ca sunt o glumă prematură de 1 aprilie vă invit pe site-ul oficial:
magento.gost-barefoots.com

DELINDA_001

Şa încălzită

Pentru cei care doresc să pedaleze în sezonul rece şi îsi doresc o experienţă mai confortabilă poate şi-ar dori o şa încălzită. Dacă ne bucurăm de confortul ăsta la maşini de ce nu şi la biciclete. Dacă îţi plac lucrurile făcute în casă atunci ţi-ai găsit un nou proiect.

8nUxb

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.