Cumpara un tricou de sustinator Aripi Deschise si poti castiga un Recovery Shake de la Sponser

Ideea este simplă: cumperi un tricou de susţinător pentru crosul Aripi Deschise din cadrul campaniei “42 pentru o şansă” şi intri în tragerea la sorţi pentru un bidonaş de Recovery Shake de la Sponser. Tragerea la sorţi va avea loc luni 31 octombrie după sistemul de la vechiul concurs.
La tragerea la sorti vor intra si cei care au cumparat deja tricouri.

Detalii despre campanie găseşti aici si pentru a comanda tricoul click aici.

Descrierea produsului

SPONSER Recovery Shake este o combinaţie echilibrata de carbohidraţi cu ramificaţii multipe, proteine de înalta calitate, precum si toate vitaminele si mineralele esenţiale. Carbohidraţii cu legături scurte, medii si lungi permit o eliberare progresiva de energie si susţin stocarea si regenerarea glicogenului. Recovery Shake creste atât concentraţia de aminoacizi in sânge cat si receptivitatea celulara, astfel susţine sinteza proteinelor si rapida refacere a muşchilor solicitaţi.

– Izolat proteic din zer obţinut prin procesul de microfiltrare “cross-flow”, cu 25% proteina pura BCAA si cu pretiosi co-factori pentru creştere si pentru întărirea sistemului imunitar.
– Microgranulele proteice din zer permit un aport prelungit de proteine nealterate si de înalta valoare din zer, proteine care in mod normal dispar rapid din circulaţia sanguina.
– Proteinele hidrolizate asigura peptide rapid disponibile precum glutamin peptidele (750mg/100g). Acestea sunt uşor asimilate si metabolizate optim de organism.
– Cazeinatul de calciu asigura calciu din lapte, uşor asimilabil. Acesta permite un flux prelungit de aminoacizi in sânge si reduce descompunerea proteinelor.

Avantaje

• Combina proteine de înalta calitate si carbohidraţi complecşi cu legături scurte, medii si lungi.
• Spectru larg de acţiune in: sintetizarea proteinelor, stocarea glicogenului si asupra sistemului imunitar.
• Imbogatit cu vitamine si minerale.

Utilizare

Pentru o refacere optima se va consuma la mai puţin de 1h după efort. Pentru dezvoltarea masei musculare se ia ca gustare intre mesele principale cu 1h înainte de antrenament. 1-2 shake-uri pe zi.

Pentru alte detalii si comanda puteti vizita site-ul sponser.ro

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.