Crosul Aripi Deschise la final de campanie

La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc evenimentul principal al campaniei 42 pentru o sansa de anul acesta: crosul Aripi Deschise.
Pe o vreme numai buna de miscare peste 450 de oameni au alergat pentru a ajuta copii bolnavi de cancer internati la Sectia de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni.

Desi eram putin ingrijorati cand am plecat la drum cu aceasta campanie, cred ca am reusit sa organizam un eveniment frumos, chiar si vremea a tinut cu noi (cineva acolo sus cred ca tine la noi).

Ma bucur ca si anul acesta campania initiata de Ro Club Maraton a reusit sa atraga sustinere atat din partea alergatorilor, a partenerilor media si a sponsorilor. Desi initial gandisem crosul pentru 300 de oameni, cererea a fost mult mai mare si a trebuit sa suplimentam de doua ori locurile.

Ma simt mandru ca in campania de anul acesta am avut parteneri media si sponsori care ne-au sustinut si anul trecut, fapt care cred ca e un vot de incredere in echipa Ro Club Maraton si in proiectele realizate de noi.

O luna jumate de pregatire si promovare
3 curse de alergare
11 parteneri media: Alerg.ro, Men’s Health, MVCOM, Kamikaze, Unika.ro, Asociatia Bucharest Running Club, CSRMedia.ro, ComunicateDeAfaceri.ro, Senso TV, TVR
13 sponsori: Superfit, Isostar, Porsche, Digital Optics Corporation, Coca Cola, Banca Italo Romena, Carrefour, Ixia, Enel, City Grill, Becel si Philips.
450 de alergatori la toate probele
11.500 euro stransi pana in acest moment

Multumiri

Tin sa multumesc tuturor care ne-au sustinut in acesta cauza umanitara, fie ca a fost prin a alerga, prin promovarea evenimentului (chiar si cu un share pe facbook), prin cumpararea unui tricou si nu in ultimul rand prin sponsorizari.

As vrea la final sa felicit intreaga echipa de voluntari, care s-au descurcat excelent si au avut o contributie majora la succesul crosului Aripi Deschise.

O lista cu link-uri catre poze gasiti aici, pentru clasamentul oficial click aici

Ce urmeaza de acum? Pregatiri pentru primul concurs al anului 2012: Semimaratonul Gerar.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.310067999010471.99201.155877317762874&type=3

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

2 Comments

  1. Bai Fred Lebow in devenire care esti 🙂
    Incepe sa se vada experienta ta in organizarea concursurilor. Fii persistent in directia asta (daca asta ti-ai propus sa faci) si cred ca vei avea mare succes. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.