Copii de apa

Ca sa fie clar din capul locului, nu e vorba de vreo legenda acvatică. E doar o străfulgerare inspirată din tenis (că tot avem acum Roland Garros). Întotdeauna mi-a plăcut conceptul de la tenis de copil de mingi. Cred că pentru acei Sporpici experiența de a fi pe un teren la un mare turneu, de a fi parte din meciul dintre doi sportivi de performanță este una foarte motivantă. Așa că mă gândesc de ce nu încurajăm mai mult importul acestei idei și la maratoane. Cum ar fi ca un punct de alimentare de la Maratonul Internațional București să fie gestionat de o trupă de copii. Pot fi o clasă de la o școală sau o echipă de atletism.

1dfMVV.AuSt.38

Poate sunt eu mai visător, dar cred că o astfel de experiență poate avea un impact puternic asupra lor. Să vezi trecând sportivii de top cu viteza luminii. Să stii că tu ajuți mii de oameni care trec prin dreptul punctului de apă să își atingă obiectivul de a termina cursa.

Cum ar fi ca acest lucru să se întâmple chiar în toamnă la maraton?
Dacă cumva știți o școală sau un profesor care ar fi deschis la o astfel de inițiativă vă rog sa îmi scrieți și promit să mă implic să o punem în practică.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.