Cod portocaliu de nisoare cu alergatori

Ediţia de anul acesta de la Semimaraton Gerar a fost una dintre cele mai frumoase, dar şi una cu cele mai mari emoţii. A fost, cel puţin pentru mine, o ediţie de poveste şi una în care m-am bucurat să văd mulţi alergători care nu au ascultat îndemnurile de a rămâne în casă şi au ieşit la o tură de alergare prin zăpadă.

Încă de la prima ediţie în echipa de organizare mi s-a alocat rolul de “responsabil cu zăpada” şi până la această ediţie “furnizorii” cu care am lucrat nu m-au dezamăgit niciodată. Anul acesta însă cu două săptămâni eram foarte îngânduraţi că poate vom fi nevoiţi să amânăm ediţia a patra a Semimaraton Gerar pe motiv că “nu e de-ajuns de frig”.

Totuşi cu câteva zile înainte de concurs “furnizorii” de zăpadă s-au ţinut de cuvânt şi ne-au trimis comanda. Totuşi, probabil de la insistenţele noastre au trimis o cantitate mult mai mare decât ceruserăm noi. Se anunţă cod portocaliu de ninsori şi viscol.

De vineri, am început să ţin telefonul aproape cu bookmark pe site-urile de prognoză meteo. Iniţial se anunţa că duminică dimineaţă se vor potoli ninsoarea şi vântul şi vom avea o ediţie frumoasă. Vineri seară, însă, prognoza se schimbă şi se anunţă că viscolul se va prelungi până duminică după-masă.

Cu speranţa în suflet, decidem să continuăm pregătirile şi să amânăm decizia de anulare a concursului până în ultima clipă. A fost o decizie inspirată, pentru că deşi sâmbătă şi duminică noaptea a fost un viscol puternic, spre dimineaţă lucrurile s-au liniştit.

Am putut astfel să ne bucurăm de o nouă ediţie a Semimaraton Gerar, una în spiritul numelui 🙂

Mulţumiri şi felicitări!

Aş vrea felicit toţi concurenţii care au ieşit la alergat pe ninsoare cu atâta bucurie! Aţi fost o adevărată sursă de bucurie să va urmărim de pe margine animând campusul Politehnica!

Felicitări Ro Club Maraton, Facultatea de Inginerie Electrică şi Universitatea Politehnică Bucureşti şi întregii echipe implicate în organizare care au lucrat din greu la reuşita acestei ediţii!

Mulţumiri voluntarilor inimoşi fără de care nu am fi reuşit nimic din această ediţie a Gerar! Aţi fost fantastici şi de acum încolo de vom numi Ehipa Fantastică Gerar 2014!

Aş dori să menţionez în mod special echipa de voluntari de la ViitorPlus, care au animat şi au încurajat concurenţii pe urcarea de la Automatică (dacă doriţi să îi revedeţi vă invit să vă înscrieţi cât mai repede şi la Crosul Pădurii 2014 – powered by Dolce Sport)

DSC_0458

Multumimiri din suflet doamnei Uca Marinescu! A fost o adevărată bucurie să vă avem alături de noi şi să aflăm direct de la sursă aventurile dumneavoastră!

Mulţumesc pentru tot ajutorul sponsorilor (Bancpost The NO Project România, Fundaţia eMAG, Isostar România, Sony, City Grill) si partenerilor (Buff, CompresSport România, Preda Publishing, Livezile Dobrinoiu, Ana Pan, High 5, Sponser Sport Food România, Alerg, Men’s Health) şi fără de care nu am fi reuşit să avem o ediţie aşa frumoasă de Gerar.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.