Cine vrea sa îi fiu pacemakerul personal?

Dacă alergi duminică la semimaraton sau la 10km mă ofer să îți fiu pacemaker personal. Ce trebuie să faci este să donezi minim 50 de ron pe pagina mea de pe Galantom și cu un pic de noroc vei fi cel tras la sorți vineri seara la ora 22:00. În concurs intră și cei care au donat deja.

Pentru ediția de anul acesta de la Semimaraton București am decis să îmi dedic unui nou proiect marca People for Sport denumit: Sportivi pentru sportivi. Pe scurt încercăm să convingem cât mai mulți sportivi amatori să susțină prin alergarea lor pe cei de performanță.

Eu voi alerga pentru a strânge bani pentru Alexandru Corneschi. El practică atletismul de 10 ani și este multiplu campion național la maraton și semimaraton și campion balcanic cros. Cel mai bun timp al său este cel de la Maratonul International Bucuresti – 2h33min.

Cum pot deveni pacemakerul tau?

E foarte simplu, trebuie să donezi minim 50 de ron pe pagina mea de Galantom (click aici) și să ai puțin noroc să te trag la sorți vineri seara 😉

Ce servicii ofer?

Binențeles că cel mai important este serviciul de iepuraș cu diplomă și ceas elvețian pentru orice ritm mai mare de 4 minute și 15 secunde pe kilometru. Pe lângă acestea pot oferi la cererea clientului servicii de:
– cărat apa, geluri sau alte ustensile necesare în timpul cursei
– spus bancuri și povești pentru a trece plictiseala
– ținut rândul la cozile de la punctele de alimentare
– făcut poze în timpul cursei
– făcut culoar printre grupurile de alergători din față

Orice alte servicii nemenționate în lista de mai sus pot fi discutate agreate cu câștigătorul marelui premiu 🙂

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.