Ce faci in weekend ? Hai la alergat.

Tu ce faci in weekend ?

Daca cumva te-a prins weekendul in Bucuresti, si nu stii ce sa faci ca sa te descarci de saptamana incarcata care tocmai a trecut iti recomand sa vii in unul din parcurile din Bucuresti la alergat.
Ro Club Maraton pregatit pentru tine o oferta bogata si diversa.

Atentie: Alergatul este foarte contagios, iar infectarea cu acest virus poate duce la inlocuirea orelor pe canapea in fata TV-ului cu ture de alergare de parc, la cresteri ale nivelului de energie si disparitia gafaitului dupa urcatul pe scariile de la metrou.

Alergari saptamanale de grup in Herastrau (sambata)

Se tine in fiecare sambata cu loc de intalnire – Piata Charles de Gaulle, intrarea principala in parc, langa statuie.
Intalnirea are loc la 8:15, iar alergarea incepe la 8:30.
Primii 3 km se alerga in grup, intr-un ritm acceptabil pentru toata lumea.

Cei care nu ajung la ora de plecare ne pot prinde in parc, pe malul lacului. Alergarea se va face in sens opus acelor de ceas.
Toata lumea este binevenita, chiar si cei care nu au mai alergat de ani de zile.
Persoane de contact si gazdele antrenamentelor:
Dan Lixandru (0744549326) si Sergiu Buciuc (0724278392)
Mai multe detalii pe forumul RoClubMaraton

Antrenament de grup in Parcul Tineretului

In fiecare sambata ora 09:45 – 10:00

Incepand din 28 noiembrie 2009, Ro Club Maraton – primul club al maratonistilor amatori din Romania, are placerea sa va invite la o sesiune noua de antrenamente de alergare in grup care se vor derula in Parcul Tineretului din capitala in fiecare sambata de la ora 09:45 – 10:00.

Punctul de intalnire este intrarea in Parcul Tineretului amplasata vizavi de statia de metrou Tineretului, respectiv liceul Gheorghe Sincai, in perimetrul terenului de baschet. Persoana de contact – Florentina Florea telefon 0722338700.

Startul se va da la ora 10:00, si se va porni spre fantanile artziene, dupa prima fantana amplasata pe partea dreapta urcam usor treptele urmand sa ne continuam itinerariul pana la un mic sens giratoriu – punctul rosu. De aici se va merge pe o curba usoara la dreapta pana la primele trepte dupa care vom cobora pe marginea lacului. Ne vom mentine regula de a alerga invers acelor de ceasornic. O tura de lac are aproximativ 2 km. Cei care intarzie vor putea face jonctiunea cu grupul alergand in sens invers! Prima tura se va alerga in grup, intr-un ritm confortabil pentru toata lumea (sa se poata purta o conversatie), chiar si in stilul run/walk (alergare alternata cu mers).

Incepand cu a 2-a tura si in functie de apetitul alergatorilor, doritorii sau o parte dintre ei pot urma circuitul de cross-country adica plat, scari rampe si pante – antrenament ideal pentru colegii care urmaresc activ imbunatatirea performantei la concursurile de alergare montana organizate pentru amatori.

Mai multe detalii pe forum

Alergare de grup duminicala in parcul IOR

Dupa succesul alergarilor din Herastrau s-a infintat o noua filiala si in IOR pentru cei mai putin matinali :-P.
Punctul de intalnire va fi parcarea de langa biserica de lemn din Parcul IOR, in intervalul 10.00 -10.15. Vom pleca in alergare in sens antiorar. Cei care intarzie vor putea face jonctiunea cu grupul alergand in sens invers!

Incepand cu alergatorii de cursa lunga care s-au plictisit de singuratatea proverbiala si terminand cu cei care nu au mai alergat niciodata, dar sunt hotarati sa-si schimbe stilul de viata.
Prima tura se va alerga in grup, intr-un ritm confortabil pentru toata lumea (sa se poata purta o conversatie), chiar si in stilul run/walk (alergare alternata cu mers).

Mai multe detalii pe forumul RoClubMaraton

Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1215

2 Comments

  1. Acum ca alergarea duminicala din IOR a capatat notorietate si se bucura in mod constant de un numar destul de mare de participanti (si suntem inca in crestere), ce ne facem cu evlaviosii din biserica care se tot intreaba nelinistiti ce conspiratie pun la cale in parcare oamenii aia cu pantaloni mulati? Daca incercam sa-i convertim, ne blesteama popa ca-i rarim contribuabilii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.