cat mai multi copii la maraton! ne ajutati?

Andreea Mitrea de la Little London si Andrei Mantescu de la Urmeaza-ti Pasiunea au lansat un challenge mai mult decat laudabil: cati copii pot aduce la maratonul copiilor din cadrul Bucharest City Marathon.
Asa ca ei au format echipa “Pasiunea.Eu, sustinuta de Little London” in care orice copil intre 6 – 13 ani, asistati de Parinti, poate alerga.

Detalii mai jos :

Pe principiul “sa-i prindem de mici”, Federatia “Urmeaza-ti pasiunea” si noi, cei de la Scoala Little London ne propunem sa incurajam participarea a cator mai multi copii ajutandu-i pe parinti cu inscrierea si, daca e nevoie, si cu insotirea copiilor pe traseu.

Va fi amenajat un spatiu intitulat “Cortul Copiilor” unde ne vom strange dimineata la 8:30. Sper ca ne ajutati si voi sa facem aceasta initiativa cunoscuta. Si sa vedem cati copii reusim sa strangem intr-o saptamana . Iar la anul incepem mai repede ca sa adunam si mai multi.

Uitati mai jos textul invitatiei si link-ul paginii de pe Facebook:
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=157546184276901

Tu alergi la Maratonul International Bucuresti 2010, Duminica? Dar copii tai? Pentru ei e joaca; sau vocatie; sau Pasiune? 😉

Copii intre 6 si 13 ani, asistati de Parinti, pot alerga in echipa: “Pasiunea.Eu, sustinuta de Little London”.
Ne intalnim si ne incalzim ;-), duminica dimineata la 08:30, la Cortul Copiilor, din Pta Constitutiei (in fata Casei Poporului).

Atentie, Maratonul copiilor incepe incepe la ora 10:00 si alergam 1 km.

Fiindca inscrierile se fac numai in Piata Constitutiei, pentru cei care ne confirma pe mailul: [email protected] (nume copil si varsta, nume parinte) pana vineri 15 octombrie, noi ne vom ocupa de inscrierea tuturor copiilor din echipa “Pasiunea.Eu, sustinuta de Little London”.