cat mai multi copii la maraton! ne ajutati?

Andreea Mitrea de la Little London si Andrei Mantescu de la Urmeaza-ti Pasiunea au lansat un challenge mai mult decat laudabil: cati copii pot aduce la maratonul copiilor din cadrul Bucharest City Marathon.
Asa ca ei au format echipa “Pasiunea.Eu, sustinuta de Little London” in care orice copil intre 6 – 13 ani, asistati de Parinti, poate alerga.

Detalii mai jos :

Pe principiul “sa-i prindem de mici”, Federatia “Urmeaza-ti pasiunea” si noi, cei de la Scoala Little London ne propunem sa incurajam participarea a cator mai multi copii ajutandu-i pe parinti cu inscrierea si, daca e nevoie, si cu insotirea copiilor pe traseu.

Va fi amenajat un spatiu intitulat “Cortul Copiilor” unde ne vom strange dimineata la 8:30. Sper ca ne ajutati si voi sa facem aceasta initiativa cunoscuta. Si sa vedem cati copii reusim sa strangem intr-o saptamana . Iar la anul incepem mai repede ca sa adunam si mai multi.

Uitati mai jos textul invitatiei si link-ul paginii de pe Facebook:
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=157546184276901

Tu alergi la Maratonul International Bucuresti 2010, Duminica? Dar copii tai? Pentru ei e joaca; sau vocatie; sau Pasiune? 😉

Copii intre 6 si 13 ani, asistati de Parinti, pot alerga in echipa: “Pasiunea.Eu, sustinuta de Little London”.
Ne intalnim si ne incalzim ;-), duminica dimineata la 08:30, la Cortul Copiilor, din Pta Constitutiei (in fata Casei Poporului).

Atentie, Maratonul copiilor incepe incepe la ora 10:00 si alergam 1 km.

Fiindca inscrierile se fac numai in Piata Constitutiei, pentru cei care ne confirma pe mailul: [email protected] (nume copil si varsta, nume parinte) pana vineri 15 octombrie, noi ne vom ocupa de inscrierea tuturor copiilor din echipa “Pasiunea.Eu, sustinuta de Little London”.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

2 Comments

  1. Tot eu,Marilena , din Ilfov… Sunt un pic dezamagita in ceea ce priveste maratonul de la Bucuresti. De ce? Pentru ca anul acesta mi-am propus sa alerg la semimaraton, dar am renuntat si am alergat la cursa populara de 4km pentru a putea fi alaturi de micutii mei care au participat la cursa de 1km. In 12min si cateva sec,(nu mai stiu exact cate) am terminat cursa populara, cand am ajuns la finish am constatat ca startul celor mici se daduse deja. Regret ca nu s-a respectat ora la care s-a anuntat startul celor mici, mi-am dorit enorm sa alerg alaturi de ei! Taticul lor a fost mai norocos, pentru ca el a alergat alaturi de ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.