Câștigă o înscriere la Legion Run, un nou obstacle run în România

După ce alergi câteva curse de alergare, ți se deschide gustul pentru mișcare și începi să te uiți și la alte sporturi sau după curse mai inedite. Iar cursele cu obstacole sunt o variantă foarte faină, una la care trecerea liniei de finish, indiferent de timp este o reușită.

Fenomenul a crescut destul de mult și în România, astfel că avem deja branduri internaționale care intră pe piața din România.  Legion Run este un brand care crește rapid în număr de evenimente și participanți, desfășurându-se până acum în Franța, Grecia, Ungaria, Bulgaria, Italia (Roma), Lituania (Vilnius), Ucraina (Kiev), iar anul acesta și în România.

Câștigă o înscriere la Legion Run

Scrie într-un comentariu la articol sau la postarea de pe facebook cu motivul pentru care ai vrea sa participi la o cursă cu obstacole și poți câștiga o înscriere gratuită. Vor intra în tragerea la sorți comentariile primite până pe 14 martie, ora 23:59

Detalii complete despre eveniment găsiți în comunicatul de mai jos și pe site-ul evenimentului: http://legionrun.com/locations/37-romania-2018

București, 27 Februarieagenția Pandorra Story Style anunță lansarea evenimentului internațional fenomen, Legion Run în data de 16 Iunie 2018 la Divertiland Waterpark.

Legion Run este un brand care crește rapid în număr de evenimente și participanți, desfășurându-se până acum în Franța, Grecia, Ungaria, Bulgaria, Italia (Roma), Lituania (Vilnius), Ucraina (Kiev), iar anul acesta și în România.

Traseu de 5 km, 22 de obstacole – din care două vor fi în premieră în cadrul ediției de anul acesta din România, aventură și adrenalină, toate acestea sub egida Legion Run.

O cursă necompetitivă, orientată spre încurajarea spiritului de echipă, care susține provocarea propriilor limite și nu în ultimul rând, distracția și buna dispoziție!

Legion Run este o experiență unică, o competiție cu propriile forțe și o provocare de a-ți depăși propriile limite.

Nu este o competiție cu ceilalți participanți, nu se cronometrează, iar câștigători sunt cei care obțin sentimentul de mulțumire că și-au depășit limitele mentale și fizice, că au ieșit din zona de confort și că pot mult mai mult decât au crezut vreodată.

Legion Run este o aventură cu obstacole, noroi, gheață și sârmă ghimpată. Aventură, distracție și antrenament în echipă!

Înscrierile și achiziționarea biletelor se poate face direct de pe website-ul evenimentului, http://legionrun.com/locations/37-romania-2018, unde pot fi găsite o serie de informații utile, detalii despre obstacole și experiența participării la eveniment.

Cui de adresează Legion Run? Atât persoanelor fizice cât și companiilor, pentru că încurajează munca în echipă și colegialitatea.

Prin achiziționarea de bilete corporate, companiile au posibilitatea de a oferi angajaților un altfel de teambuilding și o experiență premium.

Companiile pot beneficia și de pachetele personalizate, care oferă o bună vizibilitate atât în cadrul evenimentului, cât și pe parcursul campaniei de promovare a evenimentului. Mai multe detalii aici: http://legionrun.com/corporate

Informații despre eveniment puteți găsi pe: website Legion Run, Facebook, Instagram, You Tube.

Pentru detalii și informații suplimentare, ne puteți scrie la adresa: [email protected].

Partenerii media: Rock FM, cariereonline.ro, eva.ro, cinemagia.ro, adpm.ro, thetrends.ro, healthandfitness.ro, pr-wave.ro, socialdiva.ro, ziare.com, business24.ro, garbo.ro, kudika.ro, 9am.ro, itennis.ro, gabrielsolomon.ro.

Eveniment susținut de: World Class România și Divertiland.

Franciza Legion Run în România este deținută de către Pandorra Story Style, agenție de campanii integrate și evenimente, unde poveștile devin proiecte pline de creativitate, entuziasm și dedicare. La Pandorra se găsesc soluții simple la probleme complexe, iar problemele înseamnă oportunități de dezvoltare și provocări.

Pentru că în viziunea Pandorra succesul fiecărui proiect începe întotdeauna cu o echipă de oameni pasionați și care se inspiră din viață!.59

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

6 Comments

  1. Ma gandeam ce pot face deosebit pentru a marca intrarea in al 60-lea an al vietii in luna iunie!
    Si cred ca aceasta cursa ar fi ocazia perfecta pentru a imi reaminti ca viata este ea insasi o cursa cu obstacole si ca pe acest drum singurii cu care trebuie sa concuram pentru a deveni mai buni, suntem noi insine.

  2. […] Prieteni media: Hai sa socializam, Creative Board Gaming, Runningmag.ro, Fitnessmag.ro, Men’s Health, 36fit.com, Socialagenda.ro, tustiai.ro, stiintasitehnica.com, weinvent.ro, news24.ro, financiarul.ro, itennis.ro, UPfit.one, Sportsplanner.com, cariereonline.ro, gabrielsolomon.ro, eva.ro, cinemagia.ro, 9am.ro, divahair.ro, qbebe.ro, 7life.ro, revistavedetelor.ro, adpm.ro, instilulmeu.ro, socialdiva.ro, 9vremparinti.ro, healthandfitness.ro, prwave.ro, ziare.com, business24.ro, romaniajournal.ro, garbo.ro, kudika.ro. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.