Am lansat SportPici

sportpici

Sunt foarte bucuros pentru că de curând am lansat SportPici: un website ce va promova sportul pentru cei mici. Este un proiect mai complex pe care vreau să îl pun în practică, deocamdată am dat drumul la site, unde găsiţi informaţii cu privire la evenimentele sportive ce au în program curse dedicate copiilor.

Site-ul conţine şi un calendar cu evenimente pe anul 2013. În acest moment nu sunt foarte multe evenimente pentru cei mici, dar sunt convins că ele se vor înmulţi şi voi încerca şi eu să mă implic în această direcţie.

Dacă vrei să fii la curent cu evenimente sportive pentru copii sau dacă îţi place această iniţiativă te invit să urmăreşti site-ul sportpici.ro şi m-aş bucura dacă ai da like la pagina de facebook: www.facebook.com/sportpici

Vrei să te implici?

În acest moment caut 2-3 persoane cu care să lucrez împreună la acest proiect: să scriem articole, să ţinem informaţiile la zi etc. Aşa că dacă îţi place proiectul şi doreşti să faci parte din echipa SportPici te aştept cu un email pe adresa [email protected].

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.